Противогрипните ваксини могат да доведат до Алцхаймер

0
Най-важната бяла лъжа е за съставките на грипната ваксина.
Най-важната бяла лъжа е за съставките на грипната ваксина.

ДОХОДОНОСНИЯТ БИЗНЕС С ПРОТИВОГРИПНИТЕ ВАКСИНИ В САЩ.

Това е статия, публикувана в Global Research, в която се твърди, че противогрипните ваксини освен че не намаляват броя на заболелите при грипни епидемии, но атакуват мозъка и провокират болестта Алцхаймер. Статията е написана от д-р Гари Хол и в нея се цитират становищата и на други лекари.

CDC (Центровете за контрол и превенция на заболяванията) и FDA (Администрация по храните и лекарствата) са важни регулаторни агенции на правителството на САЩ, които имат за цел да регулират различни индустрии, свързани с превенция на здравето.

При последните две поколения (особено след президентството на Роналд Рейгън), CDC и FDA са под строгия контрол на много корпорации „Голяма фармация“ и Big Vaccine (Голяма ваксина) и големите банкови кредитори и лобистки групи, като същевременно се изостави първоначалната им отговорност за защита на хората от последиците от корпоративната алчност.

CDC вече не защитава гражданите от социопатичните корпорации и действа подобно на корпорация. Добър пример е годишната кампания на CDC, за да накара всички в Америка да ползват ваксини срещу грип, въпреки мощните (и често цензурирани) доказателства, че противогрипните ваксини могат да бъдат вредни, тъй като често хората не се разболяват от грип, а от грипоподобни болести. Повишената температура (понякога с втрисане), кашлица и / или възпалено гърло, зачервен или задушен нос, главоболие, умора, диария или други стомашно-чревни симптоми не винаги означават грип. Може да се избегне не с ваксини, а с комбинация от добро хранене, добра хигиена и избягване на публични места, където може да се прихване вируса.

При обявена грипна епидемия грипните вирусни инфекции обикновено се идентифицират при по-малко от 25% от пациентите.

„БЕЛИТЕ” ЛЪЖИ ЗА ГРИПА И СМЪРТНОСТТА ОТ ГРИП

Има много „бели лъжи“, които повечето репортери на „здравеопазването“ съобщават на своите читатели по нареждане на редакторите и имат за цел да помогнат на CDC да популяризира ежегодната си есенна кампания. Сред многото неверни думи е и лъжата, че 36 000 американци умират от грип всяка година. Истината по въпроса е, че CDC винаги е регистрирала много по-голям брой смъртни случаи от пневмония и малък брой смъртни случаи на грип.

Друга „бяла лъжа“ е за ефикасността на ваксината (VE), като се говори за „50% ефективност“, а този процент е невероятно по-нисък.

КАК СЕ СЪЗДАВАТ ПРОТИВОГРИПНИТЕ ВАКСИНИ, СТАТИСТИКА НА ЗАБОЛЯВАНЕТО

Най-важната бяла лъжа е за съставките на грипната ваксина.

Комитетът на CDC се събира всяка ранна пролет, за да се запознае с видовете грип в Австралия, тъй като сезонът на зимния грип в южното полукълбо настъпва през летния сезон.

Непотвърденото си остава предположението, че грипните вируси, които инфектират австралийците, ще бъдат същите, с които американците ще се сблъскат. След това проби от 3 или 4 щамове на вируса, които най-вероятно са епидемични, се събират и отглеждат в лабораториите на Big Vaccine, докато се получи достатъчно количество вируси –токсичен коктейл, който ще бъде включена -в следващите есенни ваксини. Но никога няма гаранция, че създадените по тази схема ваксини, ще могат да повлияят превантивно на грип, който още не се е появил и не е ясно дали ще бъде като австралийския.

След миналогодишния грипен сезон едно проучване показа мизерните 9% от предотвратено заразяване от грип при ваксинирани хора.

Освен това само 19% от пациентите с „грипоподобни заболявания“ действително са имали грип. Интересното е, че 57% от пациентите с действителен грип са имали рутинна ваксина срещу сезонен грип, но не са били защитени от нея.

55% от изследваните пациенти, които са имали грипоподобни заболявания (но не и действителен грип), също не са били защитени от противогрипната ваксина.

ПОСЛЕДИЦИТЕ

Неотдавнашно проучване на световноизвестния имунолог д-р Х. Хю Фуденберг установи, че възрастни, ваксинирани ежегодно в продължение на пет години с грипната ваксина, имат 10 пъти по-голям риск от развитие на болестта на Алцхаймер. Той приписва това на живака и алуминия във ваксината.

„Вече знаем, че съдържанието на алуминий в мозъчната тъкан в късна или спорадична болест на Алцхаймер, е значително по-високо от това, което се среща при контролите, отговарящи на възрастта. Хората, които са развили болестта на Алцхаймер в края на 60-те, имат натрупан повече алуминий в мозъчната тъкан, отколкото хората на същата възраст без това заболяване”.

Ръсел Блейлок пише: „От дълго време никой не говореше за ефекта върху мозъка от многократните ваксини. Това се дължи на погрешното заключение, че мозъкът има имунна защита чрез специалния защитен шлюз, наречен „кръвно-мозъчна бариера”. По-новите проучвания показват, че неимунизираните клетки могат да влязат в мозъка директно, и по-важното – могат да се активират чрез ваксинация”.

Д-р Харолд Бутрам потвърждава: „В областта на химическата токсикология е общоприето, че комбинациите от токсини може да доведе до експоненциално повишаване на токсичността. Т.е., комбинация от два химикали може да доведе до 10-кратно повишаване на токсичността, а при три химикала – 100 пъти увеличение. Същият този принцип почти сигурно се отнася до имуносупресивните ефекти на вирусните ваксини, когато се прилагат в комбинация”.

Източник: Между редовете
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари