Простреляната Яница има нужда от кръв

5
39-годишната жена е в тежко състояние, оперирана е в продължение над 5 часа
39-годишната жена е в тежко състояние, оперирана е в продължение над 5 часа

39-годишната жена е в критично състояние, оперирана е в продължение над 5 часа

Простреляната жена в Русе е в критично състояние, а извършителят се е самоубил. 39-годишната Яница Николова е била оперирана в продължение на над 5 часа в болница „Канев“.

Извършителят на престъплението е криминално проявен румънски гражданин, с когото е живеела на семейни начала. Двамата имат две деца. По неофициална информация се предполага, че причината за стрелбата е ревност. Жената, която е известна маникюристка в Русе, бе намерена простреляна снощи малко преди 20:30 часа в студиото за красота, където е работела. Простреляна е била в гърба, като куршумът е преминал в корема, предаде Русе Медиа.

Близките на Яница са в шок от случилото се, тъй като я познават като прекрасен човек. Организирали са кръводарителна акция, тъй като има нужда от кръв 0 положителна. Тази сутрин кръв за пострадалата дари и кметът Пенчо Милков.

От болницата обясниха, че жената е настанена в интензивно отделение. Към момента има осигурена кръв, но вероятно ще трябва още за следващите дни. Нито един желаещ няма да бъде върнат, заявиха от отделението по трансфузионна хематология.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    11
    Кметът е
    PD-раст. Внимавайте като ви приливат кръв от него, че да не хванете остър PD-раслък! Ха-ха
  • 0
    10
    affasasf
    наще доктори , млади родилки оправят така добре, тази ако не я оправят и нея ,пак да си търси бизнесориентирани момчета
  • 11
    9
    До Алисе Мутрезова
    Късно е чадо за прошка! Тази ваша ОПГ работи вече с години. Но аз имам по добра идея - повикайте партюхите си които стоят обикновено на стълбите и нека те да дарят. Няма да ми казваш какво да приказвам след като сте се омазали с лайна до ушите от алчност!
  • 5
    8
    Тако
    Проверявате ли я кръвта на донорите ? Да няма разни болести, паразити и всички гадости , предавани по кръвен път .
  • 4
    7
    Пиарчо Низуфский
    Така ли се работи за русенци, "Toni"? С жалки ПиАр акцийки и замазване на очите? Айде цъкай си пасианса в Общината и се прави на много заета!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари