Прокуратурата поискала 15 милиона евро от Цветан Василев?

0
Цветан и Антоанета Василеви разказват как са рекетирани
Цветан и Антоанета Василеви разказват как са рекетирани Видео: bitelevision.com

За първи път съпругата на Цветан Василев – Антоанета проговаря пред медиите в интервю за Люба Кулезич по bitelevision.com

„Нито аз вземам пари, нито ти като програмен директор, нито собствениците на телевизията вземат пари от Цветан Василев. Това е ясно като бял ден, проверимо е. Ние просто даваме думата на хора, които не оневиняваме в никакъв случай“, категорична беше Люба Кулезич пред Сашо Диков.

За първи път Цветан и Антоанета Василеви разказват как са рекетирани от прокуратурата, след като вече са били в Белград – искани са им 15 млн. евро, а други пари са им искани още през 2014 г.

"Василев е готов да каже имената на рекетьорите от прокуратурата и ще го направи в следващо интервю. Защо според вас ги притискат чрез дъщеря им – за да ги накарат да се откажат. Той е получавал послания с точни инструкции – къде да отидат, как да се махнат“, допълни Кулезич.

Как самият Цветан Василев обяснява казуса със завод „Дунарит“, който разтърси държавата през изминалата седмица. И още – за съмнителния начин, по който Делян Пеевски придобива всичките активи на Едуардо Миролио след закриването на КТБ

Източник: bitelevision.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари