Продължава визитата на екоминистъра в Русе

0
Юлиян Попов ще се срещне с ръководствата на фирми, които вече имат наложени предписания, актове и глоби заради производството си
Юлиян Попов ще се срещне с ръководствата на фирми, които вече имат наложени предписания, актове и глоби заради производството си Снимка: Община Русе

Юлиян Попов ще се срещне с ръководствата на фирми, които вече имат наложени предписания, актове и глоби заради производството си

Законодателни промени относно замърсяването от различните промишлени производства и подкрепа на контролните органи с техника и експерти обеща министърът на околната среда и водите Юлиян Попов, по време на среща с гражданите на Русе. Попов е в града, в отговор на настояването на местните хора за решаване на проблемите с мръсния въздух.

Посещението на министъра в Русе продължава и днес. Предвидени са и работни срещи с ръководствата на фирми, които вече имат наложени предписания, актове и глоби заради производството си, информира БНТ.

Миналият месец министърът е получил доклад от РИОСВ - Русе, за замърсяване от някои производства. Целта на визитата на екоминистъра е, заедно с местната власт и другите държавни институции, да се търси решение на проблемите, за да се гарантира чиста околна среда. Снощи Попов се срещна и с граждани. Пред русенци, той се ангажира да бъде направен сериозен анализ на въздуха в града.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Аха...
    Дойде да се преброят да се видят кой жив ,кой умрял и айде за София.Да си кажат по една сладка приказка.Зер от едно котило са всичките.Боли го КуРа за Русенци толкова колкото првди 50 години ги болеше Областното Ръководство на БКП и ДКМС.И централното ръководство в партииният дом в София където сега е парламент номер 2 защото е по защитен от "Околната Среда".
  • 3
    4
    Май,май
    Не им се говори нещо много на тия двамата от снимката.Не са словоохотливи нещо.На нашия и на госта.Като ботове са от игра.Иди тук,иди там Прави това,прави онова
  • 2
    3
    кога,кога
    Кога ще видим списък със фирми,кога? Криете ли ги в гащите си ли ги тикате или между филиите ги държите? Тая работа е много миризлива.Сякаш някой му е казал на министеро..-Я иди виж там,кажи нещо,две три думи,някой преразказ и се прибирай по живо по здраво,значи прави се нещо,взели сме мерки и другата година пак....!!!
  • 0
    2
    Стари лакърдии
    Дойде да пии едно кафе,да хапнат,пиинат да се видят.Стари другари и сътрудници.Ще си кажат по един виц.По един банкет и чао.При първият и вторият сигнал трябваше да са тук и никакво тръгване до оправяне на проблема.Това не е култура ми Янко,а оправия ми Янко и като Янко.
  • 2
    1
    Хосделски Компслекс ХХХММ...
    Верно бе. В Хосделски Комсплекс "Глупавите неверници" бил настанен. Горещо му бил препоъчан от Месната Влазт.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари