Георги Кръстев: Казусът с чистотата на въздуха в Русе няма да бъде потулен

1
Това уверих екоминистъра, заяви депутатът от ГЕРБ
Това уверих екоминистъра, заяви депутатът от ГЕРБ Снимка: Георги Кръстев / Facebook

Това уверих екоминистъра, заяви депутатът от ГЕРБ

На комисията по околна среда и води уверих министър Попов, че казусът с чистотата на въздуха в Русе няма да бъде потулен в някой ъгъл на министерството. Русенци са пределно ясни и категорични!

Продължавам да бъда последователен в намирането на правилното решение. Затова попитах министъра какво се случва с подготовката за промяна в нормативната уредба, с цел защита на населението от миризмите, оказващи неблагоприятно въздействие върху човешкото здраве.

Отговорът, който получих е, че работната група начело със зам.-министъра Ренета Колева подготвя доклад с комплекс от мерки, който ще бъде готов скоро и ще бъде представен на комисията. Заявих, че ще следя изкъсо работата на министерството по въпроса и няма да отстъпя.

Георги Кръстев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    15
    ОЗАДАЧЕН
    Ти от къде изпълзя мамин Гошко? По-добре не се обаждай да те мислят за прост, отколкото да се обадиш и да разсееш всички съмнения, както и правиш! Един чеп за зеле не става от тебе, не знам тоз Нунев сляп ли е, заблуден ли е, че та побутна леко нагоре ама ...не са добре нещата!! Кютай си там, спи си на банката, взимай си заплатката и мълчи!!
  • 3
    14
    Златан Иванов
    Депутатите от БСП и Възраждане сме ги избрали да работят за каузата на Русе,а не да си получават големите заплати.
  • 13
    13
    Цайсатия шеф на криминална
    тоз разпределяше кристали, ама не дадоха да го бутаме.
  • 18
    12
    просто си кажи
    Жорко, защо подарихте победата на Пенчо Милков и защо вашите общински съветници направиха сглобка с кмета?
  • -22
    11
    Гледка
    По просташките коментари и псувните ще ги познаете - изкопаеми от контейнерите на гъZZZраждане, ИБeiСЕПЕ и ДеiБе. Ха сега цъкайте минуси колкото ви диша иска.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари