Председателството приключи!

0
Бойко Борисов е срам за България и за нейния европейски образ
Бойко Борисов е срам за България и за нейния европейски образ

”Потресена съм. Премиер на България, която е председател на Съвета на ЕС, замеси по недопустим начин премиер на друга европейска държава, като излъга нагло, че г-н Бабиш му е предоставил документи за скандална сделка”, заяви тя.

Така реагира светкавично Корнелия Нинова на страницата си във Фейсбук на новината от Чехия, че премиерът Бабиш не е предоставял на българското правителство никакви документи по сделката с ЧЕЗ.

"Бойко Борисов е срам за България и за нейния европейски образ. Председателството приключи.", заключи соцлидерката в социалната мрежа.

Минути по-рано стана известно, че чешкият премиер е обяснил на българския си колега само начина, по който е станала сделката, но е отказал да предостави документи по нея.

В същото време премиерът още вчера обяви, че е поискал данните и те ще му бъдат предоставени, след което МС ще ги внесе в секретното деловодство на Народното събрание, както и стана. Малко по-рано днес от правителството уточниха, че справката няма гриф секретно, но съдържа имена на банки, поради което е класифицирана информация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари