Пожар горя в къща в село Червена вода

3
Причината за инцидента е късо съединение в контакт зад пералня
Причината за инцидента е късо съединение в контакт зад пералня

Причината за инцидента е късо съединение в контакт зад пералня

През изминалите две денонощия екипите на РДПБЗН - Русе са реагирали на три сигнала. На 2 декември, между 11:40 и 12:11 часа, два екипа от Втора РСПБЗН са посетили адрес в село Червена вода, заради сигнал за пожар в къща. При пристигане а място огнеборците са установили, че собственикът на имота сам е успял да се справи със ситуацията, предизвикана от късо съединение в контакт зад пералня. При инцидента не са пострадали хора.

Същия ден, от 16:40 до 17:01 часа, екип от Първа РСПБЗН е реагирал на сигнал за пожар в комин на улица "Черноризец Храбър" в град Русе. При оглед на място е установено, че е възникнало самозапалване на сажди в коминно тяло и не е имало необходимост от извършване на гасителни дейности.

На 4 декември, за времето от 03:17 до 03:40 часа, служители от Втора РСПБЗН са изпратени да погасят запалване в отпадъци в метален контейнер на адрес в град Русе на улица "Измаил". При произшествието не са причинени материални щети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари