Автомобил "Тойота" изгоря в село Тетово

1
Пожарът в автомобила е възникнал заради късо съединение и превозното средство е напълно унищожено
Пожарът в автомобила е възникнал заради късо съединение и превозното средство е напълно унищожено

Пожарът в автомобила е възникнал заради късо съединение и превозното средство е напълно унищожено

През почивните дни 8 сигнала са наложили намесата на дежурните екипи на пожарната.

В събота екип на Втора РСПБЗН е изпратен на адрес в блок на улица "Солун" в Русе, заради сигнал за дим от избени помещения. На място се е оказало, че няма произшествие, а живущ в блока е запалил димка против хлебарки.

Вечерта в събота, в 19:29 часа, екип на пожарната от Две могили е посетил адрес в село Острица по сигнал за запалване в стая на къща. При отиване там е установено, че запалването е потушено от граждани, не е имало пострадали хора, само щети по домашно имущество.

Същата вечер в 20:04 часа служители на РСПБЗН – Ветово са изпратени на адрес в село Тетово, за гасене на пожар в лек автомобилТойота“, възникнал заради късо съединение. При инцидента не са пострадали хора, превозното средство е унищожено.

По-късно между 23:24 и 23:55 часа един противопожарен автомобил със служители от Втора РСПБЗН и един от ССОД са изпратени за оказване на съдействие след пътен инцидент на булевард "Липник" в Русе.

Вчера, между 12:07 и 14:40 часа, служители от РСПБЗН – Сливо поле са реагирали на сигнал за запалени сажди в комин на къща в град Сливо поле. Произшествието е без щети.

От 13:55 до 14:35 часа екип от Първа РСПБЗН е посетил адрес в жк „Дружба“ по сигнал за пожар в кухня в жилище в блок 4. Пожарът и бил изгасен от собствениците на апартамента. При инцидента няма пострадали.

Служителите на Първа РСПБЗН в Русе са имали още две излизания вчера следобед, между 14:10 и 15:10 часа са посетили адрес в Русе, където са гасили запалване в отпадъци в изоставена сграда, а от 16:35 до 17:00 часа са потушили горене в метален контейнер на улица "Кръстец".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари