Горя изоставен строеж в квартал "Дружба"

1
Пожарът е загасен без пострадали
Пожарът е загасен без пострадали

5 сигнала за произшествия са отработили дежурните екипи на РДПБЗН – Русе през изминалото денонощие.

За времето от 09:20 до 10:05 ч. служители от Първа РСПБЗН – Русе са реагирали на сигнал за пожар в покрив на къща, намираща се на ул. Агликина поляна в кв . Трите Гълъба. При пристигане на място огнеборците са установили, че е било възникнало запалване в комин и има леки прогаряния в покривната конструкция, като с помощта на съседи, собственикът вече е бил загасил пожара, преди пристигането им на адреса.

В 14:41 часа екип от ССОД – Русе е бил пратен да окаже съдействие, след сигнал за ПТП с обърнат автомобил. При пристигане на местопроизшествието е установено, че водачът е успял да излезе сам от колата. Намиращият се на банкета катастрофирал автомобил е бил обезопасен от спасителите.

Между 14:43 и 15:20 ч. дежурен екип на Първа РСПБЗН-Русе е пратен да гаси запалване в отпадъци в изоставен строеж, намиращ се в жк „Дружба 3“ зад бл. 8. Пожарът е загасен без пострадали и щети.

От 16:03 до 16:25 ч. екип от Първа РСПБЗН е загасил запалване в метален контейнер в кв. Чародейка до бл.204.

Тази нощ, между 22:17 и 23:00 ч., екип на РСПБЗН – Ветово е реагирал на сигнал за запалване в автомобил след ПТП. Произшествието е възникнало  на пътя между Ветово и Писанец. При пристигане на място огнеборците са установили, че водачът е излязъл сам от колата с марка „Киа“. При запалването е бил напълно унищожен двигателния отсек.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари