Пострадалият на булевард “Липник“ моторист е настанен в интензивно отделение

9
Младежът е с множество счупвания на лицевите кости и крайниците
Младежът е с множество счупвания на лицевите кости и крайниците Видео: Русе Медиа

24-годишният моторист, за който вчера съобщихме, че е катастрофирал снощи в Русе, е настанен в Интензивно хирургично отделение на болница „Канев“

Младежът е с множество счупвания на лицевите кости и крайниците. Състоянието му остава тежко, информира Русе Медиа

Както вече писахмеинцидентът е станал след 20:30 ч на бул.“Липник“ малко преди спирката на „Петър Караминчев“ в посока „Олимп“. Мотор „Кавасаки“ е идвал откъм ул. “Тича“, когато на кръстовището с бул. “Липник“ водачът е изгубил управление. Моторът се е забил в предпазната ограда, а младежът е пострадал тежко.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    15
    Александър Атанасов
    Безобразието по Липник с гонки и мотори след 22:00. Часа е ясно за всички, докато не сложат по два патрул на Олимп и на Мола ще се гонят ще се състезават по писта Липник и ще се трепят. Ама Общината нехае, Полицията също, така ще колко жалби вече има за гонки и силен шум по Липник от Кръговото до Мола, че и по напред с мигащ жълт сфетофар даващ им предимство ги прави състезатели по Лични трябва да работят денонощно сфетофарите и камерите да следят за навлизане на червено, патрули на възлови те кръстовища и тогава ще стане друго..... Ама що да го прайм? А?
  • 4
    14
    КОЙ Е ГЛАВНИЯТ ВИНОВНИК?
    НАЙ ВИНОВНИЯТ ЗА ТОЗИ БЕЗПОРЯДЪК ПО ГЛАВНИТЕ ПЪТНИ АРТЕРИЙ НА ГРАД РУСЕ СА РУСЕНСКАТА ПОЛИЦИЯ,КМЕТСТВОТО И РИООСВ С ДАИ В ЕДНО.НЕЯСНО Е ЗАЩО ДРЕМЯТ ПО ЦЯЛ ДЕН В РАЙОННОТО УПРАВЛЕНИЕ.ОБИКНОВЕННО ИНТЕРЕСА НА КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ Е НАСОЧЕН КЪМ Е75 ИЛИ ТАКА НАРЕЧЕНОТО МЕЖДУНАРОДНО ШОСЕ ПО ЛИНИЯ НА АБИ КОНТРОЛ.ПРИСЪСТВИЕТО ИМ В ХРАД РУСЕ ОТ СТРАНА НА МВР И ДАЙ СЕ ПРИЧИСЛЯВА КЪМ ЧИСТА ФИНАНСОВА ЗАГУБА .ТАЗИ ПРОСТАЩИНА ПО ЛИПНИК,РИГА,ХР.БОТЕВ,ПЛИСКА,ДОРОСТОЛ,БОРИСОВА,ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДОКАТО ВСИЧКИ СЕЛЯЦИ В УНИФОРМА НЕ БЪДАТ РАЗКАРАНИ ОТ ПОЛИЦИЯТА И ДАИ И ДА СИ ХОДЯТ ОТ КЪДЕТО СА В ПОСОКА МАРТЕН,САНДРОВО,СЛОВО ПОЛЕ ,ПИРГОВО,ИВАНОВО,ТРЪСТЕНИК,И Т.Н. И Т.Н. СЕЛЯНИТЕ ГАНЬО СИ Е ГАНЬО ПА МАКАР В УНИФОРМА ДАЖЕ И ОФИЦЕР.В ГЛАВАТА СИ ИМАТ АЦЕТИЗАЛ. ТЕЗИ ПИСАНИЯ САМИ ПО СЕБЕ СИ ПРЕДСТАВЛЯВАТ ЗАЯВИТЕЛСКИ МАТЕРИАЛ,ОСОБЕННО КОГАТО СЕ СЪЗДАВА ПОСТОЯННА ОПАСНОСТ ЗА ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА МА МИРНИТЕ ГРАЖДАНИ И ПЕШЕХОДЦИ ОТ НЕДОБРОСЪВЕСТНИ ВОДАЧИ. КЪДЕ Е ТУК РУСЕНСКА ПРОКУРАТУРА ДАЖЕ И РАЙОННА ДА Е?
  • 9
    13
    Почти бърз и напраО ярУстен
    Изразявам пълно съгласие с тезата на коментиращия под мен, с изключение на това "нека това тъпо копеле пукне"! Не може да отправяш такова пожелание, колкото и да ти е кипнало. Нечовешко е и се приравняваш по манталитет с него самото. Нека осъзнае грешката си, нека оцелее , нека оздравее и нека разказва на останалите какво следва когато се помислиш за богоизбран да летиш из града и тормозиш останалите.
  • 0
    12
    до 11
    Анджек, де, от липсата на култура се започва. Дали ще ти рева под прозореца нощем с БъМъВъ на 30 години нов внос и с паднало гърне или с някакъв пистов мотоциклет, какъвто в много страни на ЕС е забранено да се управлява по пътната мрежа или поне в тъмните часове на деня, е все едно за теб. До културата е. До уважението на правата на околните. Та, по-точно е в тоталната липса на култура в булгаристанеца! И понеже нямаме държава, в частност КАТ, то нека това тъпо копеле пукне, пък дано останалите хулигани малко се озаптят!
  • 8
    11
    Някой си там ...
    Безмислени са омразата и гнева насочени към мотоциклетист или обикновен водач на четириколесно. Всеки греши на пътя, важното е от твоятя грешка да си потърпевш само ти, а не невинни хора. Донори са всички водачи на МПС, ако им е малко сивото вещество. Добре, кажете че и аз съм от тях малоумник или там донор ли беше ? И мен не ми харсесва да се форсират нощем било то коли или мотори, но не ми и харесва и да виждам колко сте озверени всички на пътя и да си хвърляте боклуците и фасовете през прозореца на колата, да сечете пътя на някой така от злоба, да ръсите безброй псувни или да ви дишам безкатализаторните курници дето много вървели. Пуста му балканска култура! Абе всички да сме живи и здрави ама гнева си го изкарвайте на някоя боксова круша, а не на пътя или в нещастието на хората, инак далеч няма да стигнем. Аааа и аз карам и кола и камион и трактор и багер и мотор и скутер и лодка ама се и съобразявам и спазвам закона, защото ми се живее...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари