Моторист загина на булевард “Христо Ботев“ в Русе

8
Спътникът му е в тежко състояние
Спътникът му е в тежко състояние Видео: Русе Медиа

Спътникът му е в тежко състояние

Моторист е загинал при тежката катастрофа, станала тази вечер на булевард “Христо Ботев“ в Русе.

Инцидентът се е случил около 22:00 часа в района на отбивката за София при спускане в посока към центъра. Мотор „Сузуки Хаябуза“ се е движил в крайната лява лента, когато по неясни засега причини е катастрофирал.

На мотора са се возили двама души. При удара единият е починал на място, а другият е откаран с линейка на Спешна помощ в болница. Той е в тежко състояние, информира Русе Медиа.

Според очевидци е имало замесен и лек автомобил, но засега няма официално потвърждение за това.

На място има полиция, движението в участъка е затруднено. Причините за тежката катастрофа се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    16
    Камераман
    За да заснемете моторист, с каква камера трябва да сте. Регистрационните им номера са скрити, така че камерите ще ловят пак автомобили само.
  • 13
    15
    Краси
    Такъв мотор в никакъв случай не трябва да се управлява самонадеяно и безотговорно! Изключително мощен и бърз мотор! Нужен е респект към машината, отговорност ,че в момента се намираш в градска среда, че возиш пътник! Много мотористи сякаш не могат да направят причинно следсвена връзка, а в такъв случай КАТ не помага! Няма как да сложим патрули и камери на всеки завой и прав участък! Бог да прости загиналия!
  • 14
    14
    Гюро
    Сега все ще се намери някой приятел , роднина или недорасъл ентусиаст да каже , че мотористът се е движил с 50 км/ч , колкото е ограничението в този участък , нали ?!?!??!?! Защото , ако скоростта е била по-висока, си е чист естествен подбор !!!
  • 14
    13
    Кой е виновен?
    Стълбът за осветление е виновен.Какво търси там на тротоара?
  • 20
    12
    До Кмета и Окръжъния Прокурор
    Време е кмета и окръжният прокурор да търсят сметка и да изискат от институциите да си свършат работата с цел безопасност на движението.Да привикат директора на Русенската Полиция ,началника на КАТ и всички органи с които е редно да си сътрудничат.Време е вече десета година че и 15 - та.Нужно е да дават отчет.Като не могат да я свършат да си ходят на село от където са дошли.Калпаци в униформа не щем.Цървули,тоже.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари