25-годишен моторист катастрофира на булевард „Липник”

2

Инцидентът е станал около 20:30 ч., мъжът е откаран в болницата

25-годишен моторист пострада тежко при катастрофа на бул. „Липник” в Русе.

Той се е движел с висока скорост по ул. „Тича” и се е ударил в предпазните мантинели на кръстовището с булеварда, съобщи Дарик радио.

Инцидентът е станал около 20:30 ч тази вечер. Младият мъж е закаран от линейка на Спешна помощ в болницата.

По първоначални данни има счупвания, но все още не се знае колко сериозно е състоянието му.

По разкази на познати на пострадалия, той се казва Мирослав Великов.

Това е поредната тежка катастрофа с мотоциклетист през последните дни. На 1.07 мотоциклетист загина при инцидент по пътя Русе – Кубрат, а на 3 юли друг загуби живота си на изхода на с. Басарбово

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    14
    Със сапа у главата и по гърба
    Важното е че нощес въпросните форсиращи пистарки пак си джиткаха и пак се форсираха из града. Гледах работното време на КАТ, после гледах колко струва един по-здрав САП ЗА ЛОПАТА на Практикер. Още се чудя за крива или за права лопата да избера, ама друг начин май няма да има...Верна, после ще видя всички институции, които сега са се скрили на хладно, ама дотам ще я докарам.
  • 3
    13
    eeee
    варнитиму хуарачито
  • 6
    12
    Минувач
    Важното е, че климатика в патрулката работи, в канцеларията на началника на КАТ -Русе - тоже. Още един ден по-близо до ранното пенсиониране с куп заплати. Полза за обществото - нулева.
  • 6
    11
    Това е положението!
    Когато Сивото вещество е в умален дебит - така става. Не е достатъчно да имаш само бензин в кръвта - трябва Ум и Разум да ги имаш в комплекта!
  • 3
    10
    Калоян
    Добре де.... защо тази мантинела не е пазила моториста... те винага са в правото си. Дори Кат ги толерират и защитават. Дано да се възстанови напълно това момче... и дано му дойде акъла за тези, и да разубеди колкото се може повече хора да се откажат от тези двуколесни боклуци
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари