Полша едностранно ще удължи забраната за украинския внос

5
Полша ще удължи забраната. Няма да слушаме Берлин, Туск и Вебер, заяви полският премиер Матеуш Моравецки
Полша ще удължи забраната. Няма да слушаме Берлин, Туск и Вебер, заяви полският премиер Матеуш Моравецки Снимка: Mateusz Morawiecki / Фейсбук

Полша ще удължи забраната. Няма да слушаме Берлин, Туск и Вебер, заяви полският премиер Матеуш Моравецки

Полша ще наложи от полунощ удължаване на забраната върху вноса на украинско зърно, след като Европейската комисия реши днес да не предприема такава стъпка.

"Полша ще удължи забраната. Няма да слушаме Берлин, Туск и Вебер", заяви полският премиер Матеуш Моравецки пред агенция ПАП, цитирана от БТА.

"Ще удължим тази забрана (. . .) въпреки несъгласието на Европейската комисия. Ще го направим, защото е в интерес на полския фермер", заяви Моравецки, цитиран от Ройтерс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 25
    2
    Усещате ли как...
    €С върви към разпад! Лошото е, че ще отнеме някоя годинка. А нашите продажни полит-педерас'и всячески се опитват да ни натътрузят да плащаме чужди масрафи!
  • 2
    1
    Истината
    А хуя усраинци!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари