Михал Камбарев: Трябва да се запитаме защо не ядем местни продукти

0
България трябва да произвежда зеленчуци и плодове, а не да се съревновава с най-големите житници в света, коментира депутатът
България трябва да произвежда зеленчуци и плодове, а не да се съревновава с най-големите житници в света, коментира депутатът Видео: NOVA

България трябва да произвежда зеленчуци и плодове, а не да се съревновава с най-големите житници в света, коментира депутатът

Въпреки че забраната за внос на украинско зърно падна, няма внесено нито едно зрънце. Бяха договорени квоти за ограничен внос. Важно е да се знае, че украинското зърно не е опасно. Всички пратки са били проверявани за тежки метали и няма никакви отклонения. Това каза за "Твоят ден" по NOVA Михал Камбарев от ПП.

По думите му трябва да започне дискусия за българското земеделие и да се запитаме защо не ядем местни продукти. "Вероятно в миналото субсидии са насочвани към определен брой хора - не са стигали до всички, а само до големите производители на зърно. Има две покани на Денков, на които никой не се отзова, трябва приоритетно да начертаем как развиваме българското земеделие. Според Асен Василев ще губим по 40 млн. на месец, ако забраната за внос остане, това означава, че е по-добре да пуснем една част по-евтино зърно, което да смъкне цените", смята той.

Според него България трябва да произвежда зеленчуци и плодове, а не да се съревновава с най-големите житници в света.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Хахахаха
    Аз не мога да разбера зърнарите какво реват, нали зърното им било топ качество не като украинското което щело да им утрепе бизнеса. Абе чукундур, ние да не падаме от Марс, и на децата им е ясно че ако произвеждахте качествен продукт, досега всичкото да сте го изнесли и тогава изобщо нямаше да ви пука какво се внася тук. Ай сикана.
  • -10
    2
    ППДБ
    ПриродноПростоватиДеБили
  • 11
    1
    Майбах РолсРойсов
    То пък стоката на родните ни производители една "висококачествена". Нито хлябът им е хляб, а глутенова оцветена смес, довеждаща българите до редица болести и наднормено тегло. Олиото им някаква бистра смесица на водна основа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари