Полицейски началник от Пловдив загина в катастрофа

0
Пламен Петков е заместник-началник на Шесто РУ и има 32 години стаж зад волана
Пламен Петков е заместник-началник на Шесто РУ и има 32 години стаж зад волана Снимка: TrafficNews

При катастрофа е загинал Пламен Петков зам.-началник на Шесто РУ в Пловдив, потвърдиха от пресцентъра на ОД на МВР Пловдив

Снощи минути преди 19.00 часа в близост до пътен възел "Скобелева майка" и "Цариградско шосе" лек автомобил Фолксваген пасат, управляван от 59- годишния Пламен Петков, при маневра десен завой, губи контрол, отклонява се вляво, блъска предпазната мантинела и се преобръща извън пътното платно. Водачът е починал на място.

Служители на сектор "Разследване престъпления по транспорта" на ОДМВР Пловдив ще изясняват причините за инцидента в хода на образуваното досъдебно производство. Пламен Петков е заместник-началник на Шесто РУ и има 32 години стаж зад волана.

В районното работи от неговото създаване през 1996 г. Реализирал е множество спецакции срещу наркоразпространението, битовата престъпност и опазването на обществения и социален мир в квартал " Столипиново". Под негово ръководство са задържани и осъдени множество фигури от криминалния контингент. Колегите му го познават като отличен професионалист, веселяк и широко скроен човек и допълват, че с внезапната му кончина приключва житейския път на една легенда, посочват още от полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари