Похитителят от Благоевградско се предаде на полицията

0
Край на заложническата криза в Благоевградско
Край на заложническата криза в Благоевградско Видео: NOVA

Край на заложническата криза в Благоевградско

След близо 3 часа преговори мъжът взел за заложници две жени и мъж се е предал на полицията. Ранен беше един човек, който беше прострелян и е транспортиран към болницата в Сандански. Сигналът за въоръжения мъж е постъпил в 17:20 ч. Случката е от село Вълково.

По първоначална информация състоянието му не е тежко. Две жени и мъж бяха взети за заложници, полицията е отцепила района. Главният секретар на МВР пътува към селото.

По информация на NOVA става въпрос за семейна свада. Мъж отишъл в дома на бившата си съпруга, за да изяснят отношенията си. Впоследствие прострелва баща ѝ в рамото и взима нея и майка ѝ за заложници.

"Има стрелба и заложници. Мястото е отцепено. Мъжът е дошъл да отвлече приятелката си и стрелял по баща ѝ", каза Антон Хаджийски, кмет на с. Вълково.

Мъжът предаваше екшъна на живо във Facebook. В профила се вижда, че той предварително е предупредил за намеренията си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Джипси сапунка
    https://www.focus-news.net/novini/regioni/Vuoruzheniyat-muzh-ot-Vulkovo-zaplashval-zalozhnicite-si-dni-predi-poh-1846863 - ето ви похитителя, похитената и ... тъщтъта :-) Тъстът, гърмян е в МБАЛ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари