Жената, разкрила ало измамниците от Ветово, получи награда от полицията

4
Тодорка Боцева от Сандански получи парична награда
Тодорка Боцева от Сандански получи парична награда Снимка: БТА

Тодорка Боцева от Сандански получи парична награда

Тодорка Боцева от Сандански, помогнала за разкриването на телефонни измамници, получи парична награда от директора на ОДМВР-Благоевград, предаде БНТ. Отличени бяха и четиримата полицаи от Районното управление, работили по случая - Атанас Стражаков, Радослав Иванов, Георги Темилков и Александър Миталов.

Случаят е от февруари тази година, когато 56-годишната Тодорка Боцева попаднала на обява за работа в социалните мрежи. Тя била наета от непознат за нея мъж да посещава различни адреси и да транспортира пратки до различни градове в страната.

При посещението ѝ на адрес в Сандански възрастна жена изхвърлила през терасата плик с пари, около 14 000 лева. Боцева се усъмнила в законността на предложената ѝ работа и сигнализирала в полицията.

От полицейските служители е установено, че възрастната жена е станала жертва на телефонна измама, при която представящ се за полицейски служител мъж я подмамил да изхвърли през терасата си плик с пари като съдействие за залавяне на телефонни измамници. В резултат на съвместната работа на полицаите от РУ-Сандански, колегите им от ГД "Национална полиция" и МВР-Ловеч за броени часове са задържани двама мъже от град Ветово, които са привлечени като обвиняеми за извършеното престъпление.

Жена, помогнала за разкриването на <strong class='keys'>ало измамници</strong>, получи награда от <strong class='keys'>полиция</strong>та

снимка: БНТ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 17
    1
    На кого му дреме?
    На Ветовските мангали сега Държавата да им конфискува палатите, построени от парите на стотици измамени хора. Обаче, т.нар. ни държавни институции не само, че ги е страх да стъпят в големите къщи на Ветовските измамници, а дори не знаят къде се намира гр. Ветово.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари