Полиция обгради къща във Вълково, мъж държи заложници

0
Лична драма е в основата на заложническата криза
Лична драма е в основата на заложническата криза Снимка: Евелина Митрева/ БТА

Лична драма е в основата на заложническата криза

Отцепена е цялата улица в санданското село Вълково, където по-рано мъж взе заложници и рани човек, предаде БТА.

Всички живеещи на улицата са изведени от домовете си, а улицата е затворена. В момента мъжът държи в къщата две жени. Къщата се намира в ромската махала в с. Вълково и е обградена от полиция.

По първоначална информация мъжът, който е от района на Лом, е имал отношения с дъщерята на похитеното семейство. Има един ранен, но по първоначални данни състоянието не е животозастрашаващо, а огнестрелната рана е в ръката, каза кметът на Вълково.

От Областната дирекция на МВР в Благоевград съобщиха, че около 17:25 ч. е получен сигнал за въоръжен мъж в къща в село Вълково, а на място са насочени полицейски екипи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари