Пламен Рашев: Държим водача на листата да е от Русенска област

2
Общинският председател на БСП изреди изтъкнати социалисти
Общинският председател на БСП изреди изтъкнати социалисти Видео: Кис 13

Общинският председател на БСП изреди изтъкнати социалисти

Местен водач на листата за предстоящите избори искат от БСП в Русе.

Според процедурата, обаче, Националният съвет на партията решава кой ще оглави кандидатската листа.

Общинският председател на БСП Пламен Рашев заяви пред камерата на телевизия Кис 13, че социалистите от години не са имали водач на листа - русенец. Подчерта, че няма нищо против личностите от други региони, но е крайно време да се помисли и по тази тема.

Междувременно на общинска конференция бяха обсъдени предложенията за кандидати за народни представители от БСП. Листата от второ място нататък се реди от Областната организация на партията, а водачът се определя от централата на "Позитано" 20.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    CORNY
    Ааааа тоз път областА вика чичака, не може ли пак като предния път ....нека да е от североизточна България, че не се знае!Предният път ония селяк от Шумен ви натресоха, преди тва Крумчо,къде няма нищо общо с града!!! Вий сте едни червени гьонсурати дето само им спускат парашутисти от незнайни места, а вие мълчите като женски полови органи!! Аде успех, но едва ли.......
  • 2
    1
    Българин OFF
    Абе ти ще молиш да те взема в ГРАДЕЖ, както цялата областна администрация сега ми реве и пищи Господин Българинов върни се със Симеон Иванов , без теб и него не можем . Ама не . Ясен ли съм или Ронито да ти ги обясни тия позиции
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари