Пиян шофьор се заби в бетонна стена

1
Шофьорът е пострадал, управлявал е с над 2 промила алкохол
Шофьорът е пострадал, управлявал е с над 2 промила алкохол Снимка: Валери Гамозов

В Русе кола е излязла от пътя и се е ударила в бетонна стена. Шофьорът е пострадал, управлявал е с над 2 промила алкохол

Тази сутрин в 09.38 часа в ОДМВРРусе е постъпил сигнал, че на бул. "България" в посока Дунав мост /в района на „Охлюва“/ е станал пътен инцидент с лек автомобил. Веднага на място са изпратени полицейски екипи. Местопроизшествието е посетено и от екип на пожарната, но до намесата на огнеборците не се е стигнало. От служителите на пътна полиция на място е установено, че е катастрофирал лек автомобил с марка „Ланчия“ модел „Капа“ с русенска регистрация, управляван от 40-годишния Й.С.

При движение с несъобразена скорост с пътните условия колата е напуснала платното за движение вдясно по посоката си на придвижване и се е блъснала в бетонна стена. В резултат на ПТП е пострадал водачът. Той е прегледан в русенската болница, където му е установена фрактура на главата в лицевата част.

Пробата за алкохол на 40 годишния мъж е била положителна, при измерването с техническо средство са отчетени 2.83 промила. На водача са съставени актове. Случаят е предаден на разследващ полицай и е започнато бързо производство срещу Й.Е.

Работата по инцидента продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари