Шофьорка е сякла пътя на обърнатия автомобил на булевард “България“

1
За щастие шофьорът не е пострадал и се е разминал само със силен стрес
За щастие шофьорът не е пострадал и се е разминал само със силен стрес Снимка: "Пътна обстановка и ПТП-та в Русе" / Facebook

За щастие шофьорът не е пострадал и се е разминал само със силен стрес

Засичане от друг автомобил е довело до катастрофата на булевардБългария“, която стана вчера следобед в Русе.

Инцидентът се е случил в платното, което е в посока от "Дунав мост" към града.

Леката кола, управлявана от възрастен шофьор, е била засечена от друг автомобил, управляван от жена, пише Русе Медиа. Тя е сякла пътя, като мъжът не е имал избор, освен да набие спирачки, за да не я блъсне. Автомобилът му е излязъл от платното и се е преобърнал в разделителната тревна площ.

За щастие водачът не е пострадал и се е разминал само със силен стрес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Осман
    Максус Ултимейт
  • 6
    4
    Османе
    Адрес на пенсионирания терлик -Данъчна служба Сливо поле през работно време,събота и неделя -селското сметище.Един тир курове е счупила ,ти с рязано пищовче ще я плашиш
  • 4
    3
    Осман
    Дай и координатите, да ми намаже Броунинга.
  • 11
    2
    Вярно е
    в Сливо поле кара афффтомобили една работеща в данъчното пенсионерка -алкохоличка,дащна ,обожаваща родопските калмари и рязаните карабини.Безброй коли потроши ,ма щото е от голямото добрутро полицаите не я санкционират-другите все са виновни . Ебахти държавата.
  • 12
    1
    офталмолог
    Жените трябва да минават на проверочен изпит за управление на автомобил всяка година задължително. Просто са рискови както младите 20-годишни друсалки. Това са фактите. Пък ако искате да се трепете си е ваша работа, само че бегайте по далече в пустинята и там се избивайте.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари