Пиян и дрогиран шофьор блъсна кола на държавната психиатрия

0
За катастрофата разказа във Фейсбук профила си директорът на психиатрична болница „Свети Иван Рилски“ Цветеслава Гълъбова
За катастрофата разказа във Фейсбук профила си директорът на психиатрична болница „Свети Иван Рилски“ Цветеслава Гълъбова Снимка: Facebook

За катастрофата разказа във Фейсбук профила си директорът на психиатрична болница „Свети Иван Рилски“ Цветеслава Гълъбова

"Тази вечер към 19 часа на път към болницата наша служебна кола /само с шофьора/ е била ударена отзад от друга кола, която пък отново отзад е ударена два пъти от джип. Случката е на идеално прав участък на главния път между Кумарица и Курило. Шофьорът на джипа, който е направил тази верижна катастрофа е около 30-годишен, положителен на амфетамини и с 2,16 промила алкохол. “Споделил”, че е изпукал 11 хиляди в казиното… Бил е и в затвора преди.

Има леко пострадали.

Мисля си този надрусан и пиян идиот, че можеше да убие хора. Това не трябва да излиза от затвора поне 10 години, да се отнеме колата му и повече да не му се дава книжка.

Какъв е смисълът от съществуването на тази биологична единица? Нека е жив, но в затвора. Обществото трябва да бъде пазено от такива".

Цветеслава Гълъбова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари