Двама шофьори се простиха с колите си в Разградско

3
Единият е бил дрогиран, а другият е засечен да шофира пиян
Единият е бил дрогиран, а другият е засечен да шофира пиян Снимка: Dunavmost / архив

Единият е бил дрогиран, а другият е засечен да шофира пиян

Двама шофьори се простиха с колите си в Разградско. Единият е бил дрогиран, а другият е засечен да шофира пиян. Това са първите два иззети автомобила от ОДМВР Разград според новите разпоредби, съобщиха от пресцентъра на полицията.

40-годишен мъж от Разград бил установен, че управлява автомобил под наркотично въздействие. Той бил спрян около 19:40 часа в петък, в разградското село Ушинци. Полицаите го тествали с „Drug test 5000“ и бил отчетен резултат, положителен на кокаин. Мъжът отказал да даде кръв за химичен анализ. Колата му „Волво В50“ е иззета с протокол за доброволно предаване, съобщават от ОДМВР Разград. По случая се води бързо производство.

Вторият автомобил - „Фолксваген Пасат“, бил спрян в събота около 01:20 часа в град Исперих. В хода на полицейската проверка е установено, че 41-годишният му водач от село Подайва шофира след употреба на алкохол. Дрегерът се заковал на 1,44 промила в издишания въздух. Автомобилът също бил иззет с протокол.

И трети автомобил е можело да се озове на паркинг на полицията, но се оказало, че шофьорът виновник не бил негов собственик. БМВ-то било спряно минути след полунощ в кубратското село Беловец. 24-годишният водач зад волана е от село Сеслав и се оказало, че шофира след употреба на наркотични вещества. Тестът му бил положителен за метаамфетамин. Задържан е в РУ - Кубрат. И по този случай е започнато бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    3
    СЪВЕТ
    АМИ ПРОСТО НЕ СЕ ДРОГИРАЙТЕ И НЕ ПИЙТЕ.ЗАКОНА Е ДОБЪР КАТО НЕ ВИ ОТЪРВА СЕ ОПЛАКВАЙТЕ НА АРМЕНСКИЯ ПОО,ДОСТА ЗАКЪСНЯХА ДОРИ.
  • -11
    2
    Данчо-ментата
    Ето няколко съвета, как никога да не предадете колата си на талибаните в държавната администрация, ако случайно сте пили и ви спрат катаджиите: СЪВЕТ НОМЕР1:Носете си едно шишенце с бензин в багажника. Ако ви конфискуват колата, просто вдигнете капака, полейте двигателя с бензина от шишенцето и драснете запалката. Талибаните от държавната администрация ще получат само купчина обгоряла, овъглена ламарина. СЪВЕТ НОМЕР2: Носете си едно пакетче захар в жабката. Ако ви конфискуват колата, просто отвийте капачката на маслото и сипете захарта в двигателя. Талибаните от държавната администрация ще получат само купе, без работещ двигател. СЪВЕТ НОМЕР3: Носете си едно чукче при инструментите в багажника. Ако ви конфискуват колата, вземете чукчето и счупете всички прозорци на купето, след това потрошете и фаровете и стоповете. Талибаните от държавната администрация ще получат потрошена кола за скрап... СЪВЕТ НОМЕР4:Не си купувайте повече скъпи коли в булгаристан. Карайте евтини коли до 1500 лева и Талибаните от държавната администрация ще умрат от яд, че нищо няма да могат да вземат и да спечелят от вас...
  • -3
    1
    LOL
    простираха? Автора Слави Неделчев да не е забравил да простре прането днес :D
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари