Пийте по една студена вода и спете спокойно тази вечер!

3
Важна е стабилността!
Важна е стабилността!

СЛЕДОБЕДНА ЕМИСИЯ: Две са основните новини от Русе днес:

- Общинският съвет отхвърли провеждането на местен референдум за чиста околна среда.

 - Народният представител от ГЕРБ Пламен Нунев щял да пие блага греяна ракия в село Бабово, а ако прекали с чашките, домакините там са му приготвили и трезве зелева чорба.

Втората новина не е следствие от първата, макар да звучи достоверно, като естествен завършек на процеса „обикновени граждани правят референдум“. Но продължение има.

След предизвестения провал на крайно левите в Русе да организират „граждански“ референдум, знамето на борбата за чист въздух поема не кой да е, а лично кметът на града. Пламен Стоилов – осем години управление и нито една конкретна стъпка за справяне с екологичните проблеми на Русе.

Сега обаче, месеци преди изборите, кметът великодушно е инициирал приемането на общинска наредба за чиста околна среда – вероятно с благородната мисъл да не се зеносат похабените на халос повече от 15 000 подписа на граждани в подписката за проваления референдум. Подайте кърпичката, че сълзите от умиление напират!

На печелившите: честито и наздраве! И не прекалявайте със зелевата чорба...

На губещите: пийте по една студена вода и спете спокойно тази вечер! Важна е стабилността! Стоилов още на първи тур! Чист въздух, здрави плочки, нови тролеи и високи доходи в най-бързо развиващата се в България русенска икономика!

Автор: Фронтално

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари