Петър Бояджиев: Намираме се в най-важния от 32 години исторически момент

1
Никога до сега Русия не е мобилизирала и вадила на светло цялата си пета колона. Винаги си е пазела скрити резерви. Сега е цялата пета колона и ръси лъжи, заплахи за гражданите, вещае апокалипсис
Никога до сега Русия не е мобилизирала и вадила на светло цялата си пета колона. Винаги си е пазела скрити резерви. Сега е цялата пета колона и ръси лъжи, заплахи за гражданите, вещае апокалипсис Снимка: Фейсбук

Като следя събитията в България, съвсем отчетливо се виждат една ясна политическа фронтова линия

От едната страна са легитимните евроатлантически граждани с техните легитимни политически представители, включително правителството и срещу тях цялата руска пета колона, мобилизирана до последният човек.

Никога до сега Русия не е мобилизирала и вадила на светло цялата си пета колона. Винаги си е пазела скрити резерви. Сега е цялата пета колона и ръси лъжи, заплахи за гражданите, вещае апокалипсис. Намираме се в най-важния от 32 години исторически момент. Ще загубят, сигурен съм.

Слушах Асен Василев по NOVA. Не е човек, който си оставя колата в калта. На 5 май в София идват представители от всички балкански страни и такива от Европейската комисия и България става газоворазпределителният център за Балканите и Южна Европа. Как да не ѝ се вие свят на Русия?!

И да добавя вече в България са дошли 148 милиона евро от ЕС като помощ за украинските бежанци. Защо ли руската пета колона си мълчи и ръси хибридки. За сравнение Полша е получила 400 милиона. Тази сума за България е много добра относително. Очертава се , че големият проблем за правителството е медийната среда, в която петата колона е много силно присъстваща. Тук може би се забавиха. Ако бяха я прогонили поне от БНТ и БНР, щеше да е по лесно.

Петър Бояджиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари