Петър Бояджиев: Радев се издъни по три точки пред руснаците и те са му бесни

1
Радев не можа да попречи на изгонването на онези руски псевдодипломати. А за Русия това е голям проблем, защото София е логистичният център за хибридната им война на целите Балкани
Радев не можа да попречи на изгонването на онези руски псевдодипломати. А за Русия това е голям проблем, защото София е логистичният център за хибридната им война на целите Балкани

Тези избори, освен всичко друго са и поправителен изпит на Радев пред Русия

И да обърна внимание за нещо изключително важно. Тези избори, освен всичко друго са и поправителен изпит на Радев пред Русия. Той се издъни по три точки пред руснаците и те са му бесни. Спомнете си как го руга навремето руският патриарх, само защото беше споменал на 3 март и украинските и и финландските жертви, по време на руско-турската война. А сега той има в тефтера си 3 много по-големи гафа, от гледна точка на руснаците.

Първо Македония. С толкова труд, те бяха заложили мината и Радев не можа да попречи на Кирил Петков да я разминира.

Второ, не можа да попречи на изгонването на онези руски псевдодипломати. А за Русия това е голям проблем, защото София е логистичният център за хибридната им война на целите Балкани.

И трето не можа да попречи за газта. Това са три много сериозни черни точки за Радев пред руснаците. Сега със служебното правителство и по време на изборите той ще бъде яростен в стремежа си да се поправи. Разбира се, има всички условия, за да не успее, ако не се правят груби грешки от тройната коалиция.

Петър Бояджиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    да
    Да еба и радеф, и руснаците. Кур за резидента!
  • 2
    2
    ...
    поредния дърт изкуфял белобрадко. седнал да плюе президента от позиция на нулева полза към обществото. какви поправителни, какви два лева ве смешник некъпан ?
  • 2
    1
    darkaveng
    Боже, ма този момък много "ентелегентен"! А бещо за обикновения човек и последиците ит безумствата на про100 киро и компания? Ма не, друго си е да си джендърче, европейско, недоклатено, ма добре захранено с грантец (каквото и да означава това) от дедо шорош! Пфу, български долни измекярски душици! Петъре, анадънму?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари