Петър Бояджиев: Доган, имайки зад себе си Русия, се окопа до наши дни

2
Никой не знаеше, че Доган е агент на ДС и на КГБ, освен разбира се един много тесен кръг от ДС, но и Желю Желев, защото разузнаването беше единствено под негов контрол, разбирай под съветски контрол в онзи момент
Никой не знаеше, че Доган е агент на ДС и на КГБ, освен разбира се един много тесен кръг от ДС, но и Желю Желев, защото разузнаването беше единствено под негов контрол, разбирай под съветски контрол в онзи момент Снимка: Фейсбук

Тъй като на дневен ред отново излиза проблемът с мюсюлманската общност в България, оставена като ловно поле от Доган, Пеевски, Йордан Цоневци и друг подобна сган, ще се върна години назад

През есента на 1991 година, в мазето на една кръчма се редеше правителството на СДС. Пълно беше с агенти на ДС. Ще ви съобщя само един, Георги Марков и ще ви стане ясно. По онова време мюсюлманската общност беше повече СДС, от който и да е. Много хора дори не желаеха да се прави турска партия, за каквато се обяви ДПС. Никой не знаеше, че Доган е агент на ДС и на КГБ, освен разбира се един много тесен кръг от ДС, но и Желю Желев, защото разузнаването беше единствено под негов контрол, разбирай под съветски контрол в онзи момент.

СДС нямаше мнозинство, но нямаше никакъв проблем, защото Доган нямаше друг ход освен да гласува със СДС, иначе изгаряше още преди да е изгрял. Но в тази кръчма агентите на ДС ревнаха, че не трябвало да има министри със мюсюлмански имена. Е, и се реши Доган от негово име да посочи двама министри. Тоест, сега разбирате, че Русия да посочи тези двама министри. И така Доган посочи Димитър Луджев и Стоян Ганев. Всички знаете какво направиха тези двамата по-късно. Ами свалиха правителството, дадоха мандата на Доган и се гласува правителството Беров с няколко министри мюсюлмани, а СДС остана да лапа мухи,чак до 1997 година. А България мина през хиперинфлацията и бандитите вземаха парите на българите, защото по време на хиперинфлацията те им ги събраха и ги превърнаха в долари.

И така Доган имайки зад себе си Русия се окопа, та и до днес. Но в СДС тогава вървеше приказката към нас политическите емигранти, пари ми дай, акъл аз имам. Е, и пари им давахме, въпреки че знаехме, че ще се одрискат, защото бяха пълни с агенти на ДС. А и да добавя, ако агентите не бяха попречили да има в правителство на СДС, поне двама министри мюсюлмани, бъдещето на агента Доган, щеше да бъде много затруднено, защото тогава и в ръководството на ДПС имаше най-много 2-3 агенти, които също още не знаеха, че Доган е агент. Разбира се темата е много голяма и важна за България, но съм я развил в книгата си "Истината за лъжата".

Петър Бояджиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Който и да е
    Петър Бояджиев е бивш политически затворник, рискувал живота си за да имате що-годе нормален начин на живот. Всичко написано от него е 100% истина.
  • -5
    2
    !!
    Зад доган е тюркия и сащ, този бояжиеф е писал/казал фалшиви новини!
  • -4
    1
    Лъжата за истината
    Ей много мъдреци се извъдихте, акъл ръсите, на всяка манджа мерудия слагате, а резултата нулев!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари