Пенчо Милков: Пострадалото момиче е опитало да се спусне с чаршаф през прозореца

1
Момичето е с наранена ръка, допълни градоначалникът
Момичето е с наранена ръка, допълни градоначалникът Видео: Кис 13

Момичето е с наранена ръка, допълни градоначалникът

Дете от Сирия пострада, след като се опита да избяга през прозореца от Кризисния център в Русе.

Момичето е настанено в болницата с наранявания, но без опасност за живота.

В Кризисния център за деца бежанци, който е единствен в България, пребивават предимно деца от засегнати от военни конфликти държави. 3 деца от Сирия са доведени миналия петък, а вчера едно от тях - момиче на 15 години, паднало, след се опитало да избяга от прозорец на втория етаж с чаршаф, информира телевизия Кис 13.

За щастие се отървало с наранявания, които не представляват опасност за живота му.

Децата, настанени в Кризисния център, могат да останат там неограничено време, обясни още кметът Пенчо Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    Общ инзка Полюция
    Араби, сирийци, мюслита, и други напълниха площите след избора на един любимец на Муамар за ""Major". Ама като си откърмен с лилибийски въздух, какъв може да станеш, освен класически Бок Лук а? Справка последните две ханъми.
  • 3
    4
    Иестед
    Горкият. Няма кой да му оглади ризата. И вратовръзката е забравил да си сложи след сеанса и преди хихихи тервюту. А какъв беше като го дундуркаше Бор и Яна.
  • 4
    3
    Егоист
    Така и не представи жена си ей. От кого я криеш? Какъвто парцал си си избрал, с такъв ще живееш бе, скъпи. Бърбъл вече не тъгува, спокойно. С Бърбъл като бях на разходка, и се запознах с един жентълмен, не боклук като тебе.
  • 5
    2
    Само проблеми
    То не бе проблеми с комарите ,не бе с кражбите в комунални не бе воден цикъл не бяха любовници и разводи .Писна ми да свършва тоя мандат ,да си вляза в новия мезонет и да си тупакам фаса.
  • 6
    1
    Извод
    Дори и сирийците бягат от западащия град, под вещото управление на либиец по рождение. Направо смях в залата за малката Уиена............Аман от арабски тарикати.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари