Дете се преби с електрическа тротинетка в квартал "Родина"

1
12-годишното момиче е прието в болница с комоцио и подкожен хематом на главата
12-годишното момиче е прието в болница с комоцио и подкожен хематом на главата

12-годишното момиче е прието в болница с комоцио и подкожен хематом на главата

На 13 май около 16:42 часа в град Русе на улица "Лозен планина" в кръстовище образувано с ул. "Тича", в посока бул. "Липник", 12-годишно момиче, управлявало индивидуално електрическо превозно средство, се е отклонило вдясно попътно и с предната част на тротинетката се е блъснало в бордюр, информираха от ОД МВР - Русе.

В резултат на удара е паднала на пътното платно. След преглед в болница „Канев“ е настанена за наблюдение с диагноза: комоцио и подкожен хематом на главата.

Екип на пътна полиция е документирал инцидента с причина: не контролира непрекъснато ИЕПС /индивидуално електрическо превозно средство/, което управлява.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    8
    Русенец
    МПС не е само с ДВГ, а с всякакъв двигател. Електротинетките са прекалено бързи и опасни, за да са за деца, но за да им приберете парите ще разрешите и самолети да карат.
  • 11
    7
    doctor
    И с лошо счупена гривнена става, която е за оперативно лечение. Защо се безрасъдни родителите? Това е ежедневие с пострадали деца от тротинетки ...... Даже нямат предпазни средства. Някой ден и смъртни случай ще има за жалост ....
  • 1
    6
    до айдйе бйе!
    никъде не са забранение просто трябва имаш 16г в повечето страни но тука нямаме закони за тях !!!
  • 7
    5
    айдйе бйе!?
    малоумникиии, хората неслучайно в западните страни ги забраниха... ама то глава море, акъл шамандура
  • 21
    4
    OMG
    Толкова са нагли тия деца с ел. тротинетките, че нямам думи. Карат с една ръка, с другата държат телефона, криволичат по пешеходните зони и многократно се разминаваме на косъм от сблъсък. При това във всички случаи ме виждат, но явно наглостта е взела превес щом се насочват към мен. Само това, че са малолетни ме спира да не ошамаря някой. Кажете драги господа общинари, какво да правим с наглите хлапета тротинеткаджии които са видимо опасни за пешеходците? Да ги бием ли? Граждански арест ли да правим? Какво следва да направим за да предотвратим инцидент? Не говоря за тия които си ги карат внимателно, само за наглите и агресивните става въпрос.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари