Пенчо Милков: Обхождаме и следим обстановката

1
Снегорините чистят улиците и общинските пътища, заяви кметът на Русе
Снегорините чистят улиците и общинските пътища, заяви кметът на Русе Снимка: Facebook

Снегорините чистят улиците и общинските пътища, заяви кметът на Русе

"Снежна приказка в Русенско. И активна нощ за хората, които отговарят за почистването и сигурността. Обхождаме и следим обстановката. Снегорините чистят улиците и общинските пътища.

Получих информация, че е прекъснато ел. захранването в селата Хотанца, Долно Абланово, Басарбово, Николово, Ново село, Просена, Тетово, Ястребово и Бъзън. Работи се по възстановяването му. Аварийните екипи са помогнали на три закъсали автомобила в Текето.

Десетки натежали от сняг и счупени клони са надвиснали над пътя и контактната мрежа, и е възможно да има закъснения в обслужването на линии от градския транспорт", написа Милков в социалната мрежа.

Русенският кмет призова хората да шофират с повишено внимание и при неотложност. "Продължаваме да работим за осигуряване на безопасността в снежната обстановка", допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    16
    Буци
    Интересно е какви договори имат с фирмите за снегопочистване!? Крият нещо гадините!
  • 12
    15
    ,mnbhmbhb
    Цяла нощ никаква почистваща техника не е работила А сега през деня само главните пътища се почистват По другите - ние да си чупим краката и “ плуваме”, а от утре и да се пързаляме “Ортопедия” отново ще има много работа и доходи
  • 13
    14
    Дядо Коледа
    Честит кмет, глупаци!
  • 13
    13
    В.П.
    Искахте издънка на комунист, убиец ,некадърник от АБПФК и си го избрахте ! Ха сега се надупете и чакайте... резултати ,та да ви се смее ,не само цяла България ,ами и Европа !
  • 16
    12
    Весел
    Честит ви кмет, глупаци!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари