Пеевски е фигурата зад кадър в сблъсъка между Борисов и Божков

1
Илиян Василев: Зад кадър е фигурата на Делян Пеевски, който чрез Иван Гешев инициира голяма част от ударите
Илиян Василев: Зад кадър е фигурата на Делян Пеевски, който чрез Иван Гешев инициира голяма част от ударите Снимка: БГНЕС

"Делян Пеевски е фигурата зад кадър в сблъсъка между Бойко Борисов и Васил Божков"

Това каза за обзора на деня „Това е България“ на Радио „Фокус анализаторът Илиян Василев.

„Зад кадър е фигурата на Делян Пеевски, който чрез Иван Гешев инициира голяма част от ударите. Той постепенно и системно разбива къщичката, който толкова години Борисов гради с различни уговорки – къщичката с Божков и другите комбинации, които се заформиха с братята Бобокови“, обясни той.

Илиян Василев каза още, че съвсем незаслужено на заден план остава ролята на Пеевски и на Гешев, които атакуват. След това атакуваните атакуват Борисов, защото той е видимата фигура, добави анализаторът. По думите му и Борисов, и Божков губят.

В цялата драматургия на прехода по-значителна част от процесите винаги са се определяли от хора в сянка, каза още Василев.

Според него като лидер на политическа партия Васил Божков няма особени шансове, защото това е спорт, който той не владее. Отдавна са раздадени картите и там са други големите играчи, но бизнесменът предизвиква, допълни анализаторът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари