Илиян Василев: Гешев ще се обърне срещу най-слабия от господарите си

0
Трябва да си купи индулгенция и трябва да арестува някого, при това голяма "риба"
Трябва да си купи индулгенция и трябва да арестува някого, при това голяма "риба" Снимка: БГНЕС

Новините, че прокуратурата е започнала проверка, са тривиалния начин пиарите на прокуратурата да регистрират нещо като дейност, и да покажат, че не са напълно безполезен орган. Какъвто реално са.

Илюзията продължава до момента в който някой разследващ сайт, съд или засегнат не информират, че същата тази прокуратура не е намерила нищо, или че съдът е отхвърлил обвинителния акт на прокуратурата или някой пострадал не каже, че е бил оправдан и започва дело срещу държавата в Страсбург.

Но и тук е причината за този пост - тези прокурори трябва да се спасяват по единично и групово. И ВСС и специализираната прокуратурата са под натиск. Къщичката им се разпада. Защото промяната иде. Хватката на ГЕРБ отслабва, Зад кадър Пеевски се опита да ги държи с компромати и пари /които обаче ще стават все по-малко/. Според мен Гешев ще се обърне срещу най-слабия от господарите си. Трябва да си купи индулгенция и трябва да арестува някого, при това голяма "риба".

Това е битката между Пеевски и Борисов, кой ще изпревари. Борисов не е силният в това уравнение. Той държи Гешев с компромати, но се съмнявам дали това е плюс или минус за него.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, отивам за хляб!
- Може да завали, вземи си едно яке!
- В куфара ми е.

Харесай Дунавмост във Фейсбук