Овни, не предъвквайте непрестанно чуждата вина

0
Овни, не предъвквайте непрестанно чуждата вина

Овен (21 март - 20 април)

Много е вероятно днес да се наложи да оправяте чужди грешки или да страдате заради нечие невнимание. Въоръжете се с търпение и не предъвквайте непрестанно чуждата вина, просто гледайте да оправите нещата.

Телец (21 април - 21 май)

От голямо значение днес е да сте дисциплинирани и отговорни. Правете нещата с мярка и навреме, за да сте доволни и вие, и околните. Единственото, за което трябва да внимавате е да не издребнявате.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Днес не забравяйте за себе си, не забравяйте кои сте и какво точно искате. Не рискувайте прекалено много пари, само защото усещате късмета на ваша страна.

Рак (22 юни - 23 юли)

Време за промени започва при вас. Нещата в живота ви сякаш започват да губят опора, а това може силно да ви стресира. Не забравяйте, че сега е лято и време за забавления, просто релаксирайте, може би това ще ви помогне да се справите с промените.

Лъв (24 юли - 23 август)

Ще успеете да осъществите отдавнашни планове и това ще ви донесе чувство за собствено удовлетворение, а какво по-хубаво от това да сте доволни от резултата. Само не позволявайте това да ви отпусне и да забравите някои от важните неща, които имате за вършене.

Дева (24 август - 23 септември)

Интересен ден ви очаква. Нищо чудно да срещнете някои от старите си гаджета. Финансови притеснения няма да имате, но по-отрано преценете какви средства ще са ви нужни и как да ги разпределите. Малко практичност не е излишна.

Везни (24 септември - 23 октомври)

Един чудесен ден, през който ще видите реализирани част от плановете си. Идеите ви наистина ще са нестандартни, но при добро желание могат да станат реалност. Трябват ви малко повече смелост и решителност и всичко ще потръгне.

Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Желанието да избягате от своите вътрешни проблеми може да стане причина за появата на нови страхове. Защото не погледнете онова, което ви притеснява и просто не го видите по нов начин. Променете отношението си към проблемите, за да ги накарате да се трансформират в жизнен опит.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Бързайте бавно през днешния ден. Имате големи шансове за успех, но не бъдете нетърпеливи. Е, ще се наложи да се потрудите малко в името на успеха, но пък резултатът ще си струва.

Козирог (22 декември - 20 януари)

Днес всичко ще се развива по-бързо, отколкото очаквате. Трябва да действате и да мислите бързичко, и да внимавате да не пропуснете нещо важно. Не се задълбавайте твърде много в детайлите, задръжте общия план в съзнанието си.

Водолей (21 януари - 19 февруари)

О, да, светът ви мами с неговите чудеса. Най-добре е да ги откривате с някои друг. Ден да намерите нова философия или пък да гледате философски на новото. Каквото и да е, при вас то винаги ще е интересно и различно. Важното е да случвате нещата.

Риби (20 февруари - 20 март)

Днес толкова ще ви се иска да разнищвате въпросите на битието, че в крайна сметка може сами да се отегчите от себе си. След обяд обърнете повече внимание на хората около вас, изслушвайте ги, без да им отнемате думата

Източник: Astrohoroscope.info
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари