Отнемат титлата на Ася Капчикова?

0
Гаджето на Криско, която е най-новата плеймейтка, е с последно предупреждение от организаторите на конкурса
Гаджето на Криско, която е най-новата плеймейтка, е с последно предупреждение от организаторите на конкурса

На път да остане без заветната титла на най-секси мацка е Ася Капчикова, пише "България Днес".

Гаджето на Криско, която е най-новата плеймейтка, е с последно предупреждение от организаторите на конкурса заради наглото й поведение в последно време.
Преди седмица Капчикова се изпокара жестоко в медиите с пластичния хирург д-р Ангел Енчев. Отказът му да оперира жена, претърпяла мастектомия с парите, спечелени от Капчикова на конкурса, накара Ася да уличи Енчев в некоректност и липса на мъжество.

Той пък реши да я съди, за да докаже правотата си.
Енчев е един от най-щедрите спонсори на "Мис Плеймейт" и всяка година е неотменна част от конкурса. Запознати издават, че пластичният корифей се е заканил да се отрече от ежегодното си спонсорство, ако Капчикова не бъде скастрена.

Не само майсторът на скалпела е причина на Ася да й скръцнат със зъби. Капчикова нападна остро и Черната Златка, която защити Енчев. Спорът между двете плеймейтки за малко да стане още по-горещ, ако не бяха организаторите да го спрат и половинката на Криско най-сетне да замълчи.

"Нямам нищо против Ася, дори изглежда интелигентно момиче. Но исках да защитя д-р Енчев, защото знам колко благотворителни инициативи е правил, без да го популяризира. Аз самата също не спирам да помагам на хора. Капчикова е решила да помогне на тази жена и това е чудесно, но нека да следим дали ще стигне до края" - сподели Златка Димитрова, която въпреки бременността си не спира с благотворителните каузи.

Утре вечер Черната Златка ще събира средства за болно дете в столичен клуб с участието на редица родни поп изпълнители.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари