Ася Капчикова: Имам нов мъж!

0
Бившата на Криско даде ексклузивно интервю
Бившата на Криско даде ексклузивно интервю

Ася Капчикова е на 24 години, родена е в Девин. Тя е тазгодишната носителка на титлата „Мис Плеймейт“.

Капчикова учи философия в СУ "Св. Климент Охридски". Тя ще бъде един от най-популярните участници в риалити шоуто на Би Ти Ви "Фермата", което ще гледаме през септември.

- Ася, бивше гадже сте на Криско, в какви отношенията сте днес?
- Абсолютно приятелски са ни отношенията. Вече два месеца не сме заедно, но се чуваме. Разделихме се заради несходство в характерите.
- Какъв трябва да е мъжът, с който искате да сключите брак?
- Различен. Сега до мен също има подобен тип мъж, но още не искам да говоря по темата. Не съм мислила и за подобна стъпка като брак. Знам само, че трябва мъжът до мен да е мъжкар, а напоследък този тип мъже са малко. Вярвам, че мъжете търсят жени, които са различни от масата, защото се наситиха от стереотипа на еднаквите жени.
- Вярно ли е, че новият мъж е рапърът Дий?
- Имам отношения с рапъра и те са абсолютно професионални. Не е новият ми мъж.
- Заговори се, че сте близка със Слави Трифонов. Да не би да е той?
- Не коментирам Слави Трифонов. Липсата на отговор пак е отговор, нали?
- Когато спечелихте титлата ”Плеймейт“ се отказахте от пластичната операция на гърдите си. Избрахте ли жена с този проблем, на която да помогнете?
- Да, сега е мястото да кажа, че д-р Енчев не застана зад моята кауза. Въпреки всичко не се отказах от идеята да даря два на брой импланта, които ще дойдат през септември от фирма, която използва иновации в своята област. Ще се включа и в други подобни каузи да помагам на жени, преживели рак на гърдата. Иначе до месец-два ще избера жената, на която да направим тези импланти.
- Защо се записахте да учите философия?
- Винаги съм била с различно мислене и поглед за нещата, екзистенцията ме е интересувала. Не се знае, може да се занимавам и професионално с това. Иначе за образованието у нас смятам, че е болна тема за всеки. Не е на това ниво, на което беше преди. Но образованието в някаква степен е и самообразование. Човек, ако иска да се развива, винаги може да го направи.
- Кое бе определящото в решението ви да влезете в риалити шоуто "Фермата"?
- Участието ми там е най-голямото предизвикателство, което отправям към самата себе си. Това е нещо ново, зрителите ще ме видят в друга светлина. Решението ми е породено от факта, че вече имам наблюдения върху себе си от различните условия на труд, в които ще бъда поставена. Знам, че мога да се справя, но искам да покажа и на хората, че не ме е страх от селската работа. Вълнува ме и състезателният характер на шоуто, което не е без значение за мен.
- От Девин сте, живели ли сте на село?
- Разбира се. Прекарвала съм летата при баба и дядо. Те ме учиха на много неща. Баба ми показваше как да доя крава, събирала съм сено, храних кокошките, прекопавала съм градината и с много друга селска работа съм се занимавала. За съжаление, баба ми почина преди една година и дядо се принуди да махне всички животни.
- Какво от детството си помните, свързано с летните ваканции?
- Детството ми беше много забавно и изпълнено с щуротии. Да, доила съм крави милион пъти, помня, че съм чистила и обора, умея да режа дърва, да кова, изобщо селската работа от малка не ми е чужда.
- Някакви скрити таланти ще покажете ли във "Фермата" - умеете ли да шиете, плетете, да биете мътеница, да готвите?
- Ооо, да разбира се. Баба ми ме е учила и мога да плета. Едната баба нямаше нерви да направи това, но другата го направи. Относно готвенето обичам много да готвя, мога да избия мътеница, докато излезе масло от него.
- Имали ли сте изживяване на село, което ще запомните?
- Като малка ме ухапа отровна змия в сеното и баща ми изсмука отровата. Това помня, на 6 години трябваше да седя в болницата, но се оправих.
- Вие сте първата ни плеймейтка, която не се свени да се покаже в нетрадиционна светлина. Притеснява ли ви фактът, че може да ви видят без грим, прическа, маникюр? Каква част от ежедневието ви заема грижата по външността ви?
- Аз съм жена, която държи на външния си вид, но не се притеснявам, че ще ме видят в натуралния ми вид. Освен сексапилна жена имам и детска черта - обичам да се радвам на простичките неща. Ето сега си сложих плитки на главата с идеята не че може да нямаме вода, а че така по-лесно би могла да се поддържа прическа.
- Имате участие в над 10 музикални видеоклипа, фотосесии за модни сайтове. Кои са трите думи, които ви определят, ако трябва да се рекламирате?
- Интересна, секси, дива!
- Имате роля в сериал, печелили сте титлите "Най-секси българка", "Мис Люлин", "Мис Девин". Как се борите със завистта, а с неприличните предложения?
- Щях да се притесня, ако я нямаше! Когато човек я предизвика, значи малко или много е постигнал нещо. За мен хората трябва да се стремят да направят нещо в живота си, а не да влагат енергия в това да са хейтъри. Неприличните придложения просто не им обръщам внимание.
- Семейството подкрепя ли ви?
- Прекрасни хора са и много либерални, баща ми е учител, имам и брат, с когото имаме едва единайсет месеца разлика.
- Предстои ви пътуване до САЩ?
- Да, ще гостувам на Хю Хефнър и "Плейбой". Вълнуващо е, а след това се готвя да направя една от големите крачки в моя живот, очаквайте я.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари