Откриха обезглавена жена в градинка

0
Откриха обезглавена жена в градинка
Снимка: BBC

Жена беше открита обезглавена в градина в Северен Лондон, съобщават британските медии, но полицията съобщи, че атаката не е свързана с тероризъм.

Полицията открила тялото в околностите на Едмънтън, след като получила сигнал по обяд от местните жители, които заявили, че мъж с нож нападнал котка и куче. Тя не потвърждава информацията, че жената е била обезглавена, нито твърденията на медиите, че актът е бил извършен с мачете.

25-годишен мъж е бил арестуван във връзка с убийството и в момента се намира в предварителния арест. Полицията евакуира жителите от домовете им, докато мъжът тичал през задни дворове. "Първоначално там имаше две полицейски коли, след това изведнъж станаха 20", съобщи 19-годишният очевидец Ахмед Юсуф.

Главен инспектор Джон Сандлин от Скотланд Ярд съобщи, че не издирват друго лице във връзка с инцидента. "Това е било много видима атака посред бял ден на улица с жилищни блокове. Макар че е твърде рано да предполагаме какъв е бил мотивът зад атаката, убеден съм въз основа на получената информация, че тя не е свързана с терорист", допълни Сандлин.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари