Осъдиха за нападение полицай, свалил насила жена от автобус в Лондон

0
Контрольорът и полицаят са мислели, че тя се вози гратис
Контрольорът и полицаят са мислели, че тя се вози гратис

Контрольорът и полицаят са мислели, че тя се вози гратис

Полицай, свалил насила майка от автобус, е осъден за нападение, пише The Independent, предаде bTV.

Жената е свалена и арестувана заради возене без билет. Оказва се, че обвинението срещу нея е грешно.

Служителят Пери Латхуд е причинил синини на ръката на Джоселин Агиеманг при задържането ѝ на автобусна спирка в Лондон. Инцидентът става на 21 юли миналата година.

Кадри от ареста обиколиха социалните мрежи, показвайки как жената многократно моли полицая да я пусне, настоявайки, че не е направила нищо лошо.

До спорът между пътничката, контрольора в автобуса и полицая се стига, след като Джоселин не маркира картата си и не я показва. Тя бива свалена от автобуса заедно с детето си.

Тя не показва картата и отминава. В този момент Латхуд се намесва“, посочват от прокуратурата. Полицаят сграбчва ръката ѝ и я арестува, като ѝ слага и белезници.

Джоселин многократно повтаря, че не е направила нищо нередно, докато полицаят я държи.

Според съдията не е било необходимо полицаят да стиска ръката на жената, да я арестува и да ѝ слага белезници.

Няма основания да се счита, че арестът е бил необходим. Полицаят е направил грешна преценка, а реакцията му е била прекалена“, посочи съдията по делото.

Още повече, че след като картата на жената е проверена, се потвърждава, че тя е платила за возенето си в автобуса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    ...
    „Полицай, свалил насила майка от автобус, ...“ МАЙКА? Това някакъв нов расов признак ли е? Табелка ли е носила? Някакъв символ на ръкава ли? Сега, дето не можеш да кажеш някой човек дали е мъж или жена (или трето), преди те самите да се ИДЕНТИФИЦИРАТ. Откъде е можел да знае полицейският служител, че въпросния нарушител е майка? Като се акцентира върху това, явно целта е да се внуши, че полицейският служител е употребил дискриминация или не се е съобразил с въпросния факт. Лоша журналистика! Лоша!
  • 6
    1
    А-хаааа!
    „...Джоселин не маркира картата си и не я показва...“ Дейба тъпата, черна маймуна, дейба! Ако случката се разиграваше в „демократичните“ САЩ първо щяха да я застрелят, а после да я питат имала ли е карта/билет!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари