Студентка роди в тоалетната на болница в Лондон

0
23-годишната Лален не е знаела, че е бременна
23-годишната Лален не е знаела, че е бременна Снимка: Joe Giddens / PA

Изследванията на 23-годишната Лален Малик били сгрешени и не е знаела за бременността си

Жителка на Лондон, която не е знаела за бременността си, неочаквано роди момченце в тоалетната на болницата, съобщи Metro, цитиран от БГНЕС

23-годишната Лален Малик каза, че е почувствала силна болка в стомаха в края на март и е отишла в болницата с майка си. Докато чакала да я приеме лекар, тя отишла до тоалетната. В този момент, твърди тя, болката станала непоносима. Жената решила да помоли лекаря спешно да я вземе, но тогава разбрала, че е родила в тоалетната.

„Умът ми беше празен. Настаниха ме в друга стая и аз плаках, и майка ми плака. Това беше пълен шок и травма и за двете ни. Струваше ми се, че животът ми е в опасност“, спомня си Малик.

Лекарите успели да спасят сина й, когото тя кръстила Ибрахим. Жената призна как усещала, че нещо се случва с тялото ѝ и няколко пъти ходила на лекар с оплаквания от задух и наднормено тегло. Тя дала кръв за анализ и спряла да приема противозачатъчни хапчета.

Според клиниката анализът е бил неточен поради грешка в процедурата за получаване на резултата. На Малик бе предложено да дари кръв отново след три до шест месеца, но тя роди по-рано.

Новата майка не е планирала да има деца, докато не завърши следването си. Според нея, ако е знаела, че е бременна, щяла да се подготви подобаващо за появата на бебето. Малик взе краткосрочен родителски отпуск и планира скоро да се върне в университета.

По-рано беше съобщено, че жителката на Ливърпул Рейчъл Фогърти, която не е забелязала собствената си бременност, внезапно родила в спешното отделение. Според Фогърти в навечерието на раждането тя напуснала работа рано поради силна болка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Гост
    Особености на етноса!
  • 3
    2
    Нели КОЛЕВА
    Това е много интересно за много хора,но е неточна информация. Не разбирам как се пропускат явни симтоми на бременост?Да бяха чели поне научнопопулярни книжки,можеха да научат нещо.Промените в тялото винаги трябва да се следят .Има съвременни методи,които могат да се приемат за сигурни относно този въпрос.Просто трябва да се чете с разбиране.
  • 5
    1
    Който и да е
    Как така не била забелязала, че била бременна? Не разбрала, че родила? Вие шегувате ли се?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари