Отец Георги: Гейовете докарват земетресения!

0
Заради хомосексуалистите Бог наказа Италия, ще удари и нас, твърди единственият свещеник екзорсист у нас
Заради хомосексуалистите Бог наказа Италия, ще удари и нас, твърди единственият свещеник екзорсист у нас

"Заради гейовете Бог наказа Италия с опостушителни земетресения! А заради гей парадите скоро ще удари и нас!"

Това обяви единственият свещеник екзорсист у нас отец Георги Гелеменов, предаде "България Днес".

Той е категоричен, че след Ботуша България спокойно може да бъде следващата разтресена държава заради хомосексуалистите.

По този начин духовникът напълно подкрепи колегата си от Италия отец Джовани Кавалколи. Той обяви, че опостушителните трусове връхлетели Италия заради разрешението за граждански бракове между хомосексуалисти. Италианският свещеник е убеден, че трусовете, които отнеха живота на стотици хора и оставиха хиляди други без дом, са Божие наказание за разрешените гей сватби, които са "обида за семейството и честта на брака".

Коментара си Кавалколи направи в деня, в който Централна Италия беше ударена от трус от 6,6 по Рихтер - най-силното в историята й от 36 години насам.

"За радост у нас гей браковете все още не са разрешени официално, но пък има гей паради всяка година. Тези хора нарушават Божия план да събира мъжа и жената. Освен земетресение може да бъдем наказани и с изригване на застиналия вулкан на Витоша", сподели свещеникът.

В нощта срещу 22 май 2012 г. трус с магнитуд 5,8 по Рихтер удари Перник и София. Четири години и половина след мощното разтрисане е напълно възможно гейовете да ни докарат ново бедствие, след като не си взимаме поука, категоричен е отец Гелеменов.

В тази връзка духовникът предлага два варианта за съдбата на хомосексуалистите.

Първият е затвор, а вторият е изселване в пустинята или на самотен остров, където любителите на нетрадиционна сексуалност да правят на свобода каквото си поискат, без да го набиват в очите на другите хора.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари