Отдадоха почит към паметта на загиналите пожарникари в Русе

0
Дните от 8 до 15 септември са определени за “Седмица на пожарната безопасност”
Дните от 8 до 15 септември са определени за “Седмица на пожарната безопасност” Снимка: Топ новини

Днес беше почетена паметта на загиналите при изпълнение на служебния си дълг служители в Русе. На 14 септември българските пожарникари и спасители отбелязват своя професионален празник.

Дните от 8 до 15 септември са определени за “Седмица на пожарната безопасност”. Тя се отбелязва с множество прояви в цялата страна за осемнадесети пореден път. На церемонията днес бяха поднесени венци и цветя.

„Искам да ви благодаря за проявения висок професионализъм, мъжество и самоотверженост при изпълнение на служебните си задължения и осигуряването на пожарната безопасност и защита на населението. Благодаря ви за пълното себеотдаване и за усилията, които полагаме за спокойствието и сигурността на жителите на област Русе. Вярвам, че все така ще поддържаме на високо ниво професионализма си“, обърна се към служителите на РД „ПБЗН“ комисар Димитър Павлов.

Със заповед на директора на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ за съществен принос и във връзка с професионалния празник се награждава с писмена похвала Венцислав Димов.

Със заповед на комисар Димитър Павлов с писмена похвала са отличени служители на РД „ПБЗН“- Русе Милен Димитров, Николай Рацов и Цветомир Цветанов.

Със заповед на главен комисар Николай Николов, директор на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението”, са наградени с писмена похвала служителите Димитър Русанов, Йордан Йорданов и Калоян Плачкинов.

Със заповед на министъра на вътрешните работи за проявена инициативност, постигнати високи и трайни резултати при изпълнение на служебните задачи с изключително значение при защита на националната сигурност, опазване на обществения ред и противодействие на престъпността се награждава инспектор Светослав Войчев с почетен медал на МВР.

В традиционния турнир по тенис на маса на първо място е Ивайло Янакиев.

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари