Отбелязаха с концерт 65 години извънучилищна дейност в Русе

0
Отбелязаха с концерт 65 години извънучилищна дейност в Русе

Община Русе и Общински детски център за култура и изкуство организираха снощи голям празничен концерт-спектакъл под наслов „Детство мое“ в Голямата зала на Доходно здание. Поводът беше 65 години от създаването на организираната извънучилищна дейност в град Русе.

В приветствието си към организаторите и гостите на събитието кметът Пламен Стоилов изрази задоволството си от успешната дейност на детския център през годините. Той се обърна към всички преподаватели и възпитаници с пожелание за още по-големи успехи в реализиране на творческите им проекти и засвидетелства категоричната подкрепа на Община Русе.

Участие в проявата взеха формациите на Общински детски център за култура и изкуство – Детска вокална група „Слънце“, Формация за модерен балет „Мираж“, Фолклорен ансамбъл „Русчуклийче“, както и дългогодишните приятели от Клуб по спортни танци „Настроение“ и Клуб по спортна акробатика „Локомотив“.

Една от приятните изненади в концерта беше участието на талантливия русенец и възпитаник на Детска вокална група „Слънце“, Иван Радуловски – финалист в телевизионното предаване „Х фактор“. Водещи бяха актрисата Ралица Константинова и малката солистка от Детска вокална група „Слънце“, Мира Пуйкова. Сценария и режисурата бяха дело на Любомир Кънев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари