Сашо Кадиев: Вече не съм мамино синче номер едно в България

7
Защо ти трябва при жива майка да се жениш?
Защо ти трябва при жива майка да се жениш?

Защо ти трябва при жива майка да се жениш?

Популярният актьор и телевизионен водещ Сашо Кадиев реагира с чувство за хумор на неочаквания финал на "Ергенът" 3, в който Алек Младенов избра да остане сам, отхвърляйки и двете финалистки.

В забавно видео, публикувано в социалните мрежи, Кадиев обяви, че вече не е "мамино синче номер едно в България", след като Алек го е "детронирал".

"Не знам да се радвам ли, да плача ли? Добрата новина е, че вече не съм мамино синче номер едно. Лошата новина е, че вече не съм номер едно по нищо," казва Кадиев с усмивка.

Той иронично поздравява Алек за решението му да послуша майка си и да не се жени, като добавя: "Всъщност защо ти трябва при жива майка да се жениш?"

Публикацията на Кадиев предизвика много реакции и коментари, включително от Евгени Генчев, Ергенът от втори сезон, и от майката на Сашо, Катерина Евро.

Феновете на актьора също не останаха безразлични, като мнозина го поздравиха за оригиналната му реакция и чувството му за хумор.

Този забавен епизод показва, че дори и след неочакван финал на риалити шоу, хуморът и самоиронията могат да бъдат най-добрата реакция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    6
    БМДТ
    Саше, не ги слушай, ти никога не си бил "мамино синче". Винаги си бил МАМИН САШКО, което си е много по страшно.
  • 4
    5
    Ивелина
    Алекс е леке!!! Добре, че имам сериозен съпруг. Не си представям да живея с такъв човек. Голям нещастник!!!
  • 7
    4
    Читател
    С.Кадиев.ТВ водещ,актьор,днес се вживява като коментатор по темата с Александър Младенов от шоуто "Ергенът". Отрочето на Катето Евро,този пенкилер,никога не си е тежал на мястото.Или ще закъснее за тв предаване като водещ,или ще си забрави думите когато е на театралната сцена,все пропуски свързани с лековатия му характер,резултат от камарата компромиси от страна на неговата майка. Не съм адвокат на Александър,не го познавам,но той послуша единствено и само сърцето си при това си решение!
  • 3
    3
    Абе,
    Последният ерген не само е марино синче, но и супер надут мухльо. Говори и нещо не казва. Оплита се в обяснения, в които само едно е ясно, че е и супер егоист. Не го интересува как изживяват ситуацията двете жени. Лошо, лошо Младенов, но и за тебе ще има видов ден, т.е. ще си намериш майстора, ако разбираш. С такова поведение спрямо жени, ще си останеш с мама.
  • 4
    2
    Барби
    Браво САШКО. Точно. Казано
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари