Пуснаха билети за втора дата за спектакъла “Live on Broadway“ в Русе

6

Билетите за 14 декември вече са разпродадени

На 14 декември от 19:00 часа в Доходно здание, Държавна опера – Русе ще представи най-новия си проект “Live on Broadway“!

Билетите за Концерт-спектакъла с фрагменти от най-великите мюзикъли на всички времена, който ще се случи със специалното участие на Рафи Бохосян, вече са разпродадени!

Всички, които не успяха сега, ще могат да посетят концерт-спектакъла на 17 януари 2024 година, за когато е предвидена новата дата на събитието!

„Live on Broadway“ включва в разнообразната си програма забележителни късчета от някои от най-емблематичните творби от жанровете на мюзикъла и филмовата музика. Артистите от русенския оперен театър завладяват със своята непосредственост, със своя артистизъм, с откровената си и безрезервна отдаденост към своето любимо музикално изкуство. Със сценария и приятелското участие на певеца и артиста Рафи Бохосян, в навечерието на коледните празници, събитието носи заразяващото с емоции празнично настроение и представлява емоционален мост между достиженията на русенските музиканти от изминалата година и техните стремления и цели за изява в бъдещето.

Диригент ще бъде Вилиана Вълчева

Аранжиментите са на Вихрен Урумов, а сценария е на самия Рафи Бохосян!

Участие в събитието ще вземат солистите на Русенската опера Даниела Караиванова и Борис Луков, и разбира се хорът и оркестърът на Държавна опера – Русе!

Повече за събитието четете ТУК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари