Осветиха националното знаме за пилона на Рожен

0

Националният флаг ще бъде издигнат утре

В Смолян беше осветен националният трибагреник, който утре ще бъде издигнат на 111-метровия пилон на връх Рожен, предаде БНТ.

Създадена е нужната организация и са предприети всички необходими полицейски мерки за нормалното протичане на Роженския събор, който ще се проведе в последните дни на седмицата, съобщиха от МВР. В тази връзка, в дните преди откриването и след приключването на проявата, е предприета организация със съседните на ОДМВР-Смолян (на чиято територия се провежда самият събор) областни дирекции по линия на пътния контрол за безпроблемното движение на автомобилите на посетителите към местността Роженски поляни. За подпомагане на трафика ще бъдат изградени КПП-та, откъдето ще се пренасочва трафикът на автомобилите. По отношение на придвижването водачите трябва да са особено предпазливи, тъй като управляват в планински терен при интензивно движение, което изисква концентрация и дисциплина на пътя. Допълнителна препоръка е да се използват алтернативни маршрути, като пътя КричимДевин – Смолян.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    Змей
    Срам и позор,поругаване на националния флаг по този начин е недопустимо.Намачкано като парцал хвърлено на земята.Чета разни коментари ,че било тежко затова било така.Ами да се съберат няколко човека и да го носят.Тия са го тътрили по земята от буса до църквата.Това ли ви е патриозма?
  • 4
    2
    до 1
    ганя обича да демонстрира гавра с националния флаг редовно. Най-големите "патреоти" се виждат отдалеко. На разни събори и снимки се загъват с националния флаг като с някакъв чаршаф преметнат през рамената.
  • 7
    1
    88
    Това знаме не можахте ли малко да го сгънете? Така нахвърляно не е ок! Все пак е национален флаг! Мислете малко, какво и как правите!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари