Издигнаха българския флаг на Рожен

2
Церемонията по вдигането на най-високия български трибагреник беше под съпровода на кабагайди
Церемонията по вдигането на най-високия български трибагреник беше под съпровода на кабагайди Видео: NOVA

Церемонията по вдигането на най-високия български трибагреник беше под съпровода на кабагайди

Издигнаха българското знаме на пилона на Рожен. Церемонията по вдигането на най-високия български трибагреник беше под съпровода на кабагайди. Стотици присъстваха на събитието, включително и президентът Румен Радев, предава NOVA.

Монументът е посветен на две бележити годишнини - 111 години от освобождението на Родопите и 120 години от Илинденско-Преображенското въстание.

Височината на пилона символизира територията на България от 111 хил. кв. километра. С церемонията по издигането на флага се даде официален старт на традиционния Роженски събор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    айде плювачите почвайте
    „Най-високият пилон в света, на чийто връх да се развява огромно американско знаме с размерите на футболно игрище, ще бъде издигнат в американския щат Мейн, съобщи агенция АП“ или тва е нещо друго?!? ай да ви видя как ще си връткате евроатлантическото дупе!?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари