Пилонът на Рожен се превърна в туристическа атракция

2

Туристи от цялата страна идват да се снимат

Пилонът на Рожен стана атракция, туристи от цяла България идват да се снимат, разкри Пловдив Прес.

Да разгледат околността и да се фотографират край най-голямото българско знаме, поставено за 111-годишнината от освобождението на Родопите, имаше посетители от различни краища на страната.

Тук днес бяха дошли хора от Варна, Разград, Русе, Търговище, Пазарджик и Хасково. Те споделиха, че отивали към Гърция и специално се отбили да се снимат за спомен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Балканеца
    Такива като първия да се смееш като ги гледаш как от 9 кладенеца вода носят, само да обяснят коклко е лошо. Ама ако беше знамето на меките китки, така упорито щеше да обяснява колко е хубаво, коклко е куул, колко е модърн. На едната снимка се вижда и гвардеец, да се чуди човек как още не са се сетили и срещу тях да циврят.
  • 0
    3
    абе първия
    ти колко капачки събра бе, жълтопаветник?!? А колко лева даде за знамето?!?Що подарихте на Украйна бтр-ите, а не ги продадохте и да купите детските линейки?!?
  • 2
    2
    я пак
    за бюджета, мамка ти и манипулатор потурнашки!
  • 1
    1
    аз да питам
    Догодина кой ще плати закупуването и подмяната на знамето на пилона? Ам след 2 години кой ще плати боядисването му? Сега го плати народа чрез държавни фирми през фалит като БДЖ. Ам догодина? Патреотарите къде ще сте? Гответе се отсега какво ще отговаряте догодина когато знамето бъде разпокъсано от планинските ветрове и се наложи подмяна. За сега тая простотия струва един милион лева от бюджета (ама пък събираме капачки за болните деца, а патреотарченца?)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари