Оставиха в ареста мъжа, обвинен за убийството на съпругата си Фанка

0
Александър Пашов си е признал, че ревност е причината за престъплението
Александър Пашов си е признал, че ревност е причината за престъплението Снимка: БНТ

Александър Пашов си е признал, че ревност е причината за престъплението

Оставиха в ареста Александър Пашов от пловдивското село Пъдарско, който уби бившата си съпруга Фанка. Защитата поиска по-лека мярка - домашен арест, с мотив, че мъжът се грижи за двете си деца, но съдията в Окръжен съд-Пловдив отхвърли искането, информира БНТ.

В самопризнанията, които 31-годишният обвиняем е направил, като мотив за извършеното е посочена ревността, която изпитвал към съпругата си.

Убитата Фанка Пашова напуснала семейния им дом преди една година. Тялото ѝ беше намерено в неделя, като преди това роднините ѝ подали сигнал за изчезването ѝ. Жената беше издирвана в продължение на два дни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари