Окончателното решение на другаря Борисов е да убие Босия!

1

Окончателното решение на другаря Борисов е да убие Босия!

Няма лошо – какво тук значи някаква си личност? Това, което не знае и няма как да разбере, обаче, засега ще остане в сянка. Видимо играта тип „вабанк“ възбужда по особен начин нагона на премиера-престъпник, както го нарича Босия.

Играта загрубя. Освен, че лично разпусна парламентарната комисия, която уж трябвало да разследва незнайно какво свързано с тежка корупция, другарят премиер реши, че има сили да играе в играта на глада на Босия. Ще свари и тази жаба на тих огън! Ще продължи да убива човешки съдби.

Това е поредното безотговорно решение. Достойно за незначителен банкянски играч от българския ъндърграунд. Ръкавицата на смъртта е хвърлена в лицето на Босия, както и медийната манипулация с правителствена фалшива новина, че поетът-дисидент е в добро здравословно състояние след 45 дни гладна стачка против корупцията и, разбира се, заради личната загриженост на премиера, проявена с изпратена на домашен адрес линейка от Правителствена болница.

Всичко звучи добре, но е пълна манипулация!

Ето ви и моето доказателство. За премиера, болниците и медиите – Босият е в „добро здравословно състояние“! Доказано добро!

За мен, този измършавял човек умира – захвърлен, унизен и потопен в локвата на собствената си кръв…

Николай Марков

Ето какво сподели близкият приятел на Николай Колев-Босия - Вихрен Михайлов, след като стана ясно, че анкетната комисия няма да работи по случая му, докато не приключи ваканцията на депутатите, и след като се разбра, че становището на болница "Лозенец", в което пишеше, че след хоспитализацията на 25 юли Босия е "в добро състояние" се оказа невярно:

"Народното събрание на Република България, след дълго и мъчително пренебрегване на конституционните права на Николай Колев-Босия, съпровождани от напоителни заявления за важността на живота му, накрая подписа смъртната му присъда.

Рафинираният негодник Станислав Иванов, в качеството си на председател на извънредната комисия, сформирана да „реши” проблема, заявил че ще отложи решението за след ваканцията, поради съмнения за истинността на гладната стачка на Босия (вече 45 дни).

Комисията трябваше да излезе с окончателно становище вчера в петък, но предпочетоха да се отърсят от отговорността към живота му, чрез съмнение в честта му и изопачаване на резултатите от изследванията на Николай Колев в болницата.

Разбира се, веднага, след като разбрахме за подмолното, убийствено решение и за да опровергаем „основанието” му, предадох анамнезата на член на комисията Андон Дончев, който ни информира за вече взетото решение.

Правителствена болница, в лицето на д-р Д. Шандурков излиза с анамнеза, след прегледа на бачо Кольо: „Гладуване. Увредено общо състояние, параклиника извън норма.”"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари