Огромен скандал в Полша! Охраната на президент залепи устата на мъж с тиксо

0
Нападнатият се опитал да зададе въпрос на президента Бронислав Коморовски
Нападнатият се опитал да зададе въпрос на президента Бронислав Коморовски

Огромен скандал се вихри в Полша след посещението на президента Бронислав Коморовски в университета в Жешув, заради поведението на охраната му, която се е държала повече от жестоко, според възмутените медии.

Коморовски пристигнал в университета в Жешув, за да подпише закона за насърчаване на иновациите. След края на церемонията, охраната на президента повалила на земята мъж, който искал да му зададе въпрос. Журналист от полското радио успял да заснеме част от нападението, който обаче също е заплашен да прекрати снимането и да изтрие видеото. На кадрите се вижда, как по време на побоя, орханителите се опитват да залепят устата на отчаяно крещящ мъж със скоч.

По-късно от службата за безопасност категорично опровергаха опита да бъде залепена устата на мъжа. От там поясняват, че той се опитал да зададе въпрос на президента, но нямал нито акредитация, нито документи.

Записът с побоя обаче попадна в полските медии и предизвика масово възмущение. При това без да е уточнено, дали въпросният мъж е бил журналист. Не е известно и как е приключил побоя.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари