Обвиниха Стефан Манов - Тачо в закана за убийство

2
Мъжът на Жени Калканджиева ще бъде освободен от ареста срещу 5 000 лева гаранция
Мъжът на Жени Калканджиева ще бъде освободен от ареста срещу 5 000 лева гаранция Видео: bTV

Полицията и прокуратурата разследват среднощен побой в столичния квартал "Бояна".

Съпругът на Жени Калканджиева - Стефан Манов по прякор Тачо е обвинен в закана за убийство. Той е задържан след сбиване с един от съседите си. Саморазправата е станала след забележка за силна музика, а в квартала разказват, че от терасата на Манов са се чували изстрели с огнестрелно оръжие, денонощни викове и крясъци.

Манов е бил задържан първоначално за 24 часа в столичното 6-то районно управление. Срещу 5000 лв. гаранция той ще бъде освободен от ареста.

Георги Любенов е бил удрян с юмруци в лицето и ритан в тялото, след като снощи направил забележка за силна музика на съседите си, съобщи БТВ. Мъжът твърди, че е нападнат от Стефан Манов-Тачо.

"Първо неговият приятел Златанов ме удари в ребрата, после Стефан Манов ми нанесе множество удари по лицето", разказва Георги Любенов пред телевизията.

На мястото на инцидента пристигнали три патрулки и линейка, която откарала пострадалия за преглед. Преди две седмици Георги и приятелката му пуснали жалба до полицията заради шума.

Пред телевизията Евгения Калканджиева обяснила, че в момента живее на друго място в отделен апартамент. "Аз не съм с него, аз съм с детето на съвсем друго място. Ние сме в друг апартамент просто, ние сме отделени, не живеем заедно временно", разказва Калканджиева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари